ASUS S46CB'ye Mac OS X kurulur mu?

RonaldPeterson

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2013
Mesajlar
94
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba ultrabook alıcam. Fakat oyun oynayabileceğim model almak istiyorum. VATAN COMPUTER - ASUS - S46CB- CORE Oyun dediğim mac'te sadece League of Legends oynicam ama çift sistem kuracağım. Windows 8 ve Mac sizce kurulur mu? Bu ultrabookta UEFI desteği var mı?

Bir de Mac OS X'te Nvidia çalışmıyormuş böyle bir şey duydum sizce çalışır mı? Ve 24 GB Hybrid SSD 2 işletim sistemi için yeterli midir ? 12 GB, 12 GB ? Ya da Recep abi tavsiye eder misin bu ultrabook'u geçen Casper ultrabook alıcaktım ama vazgeçtim, sizin görüşlerinizi okudum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil cihazların hepsi artık UEFI.

Mac'te nVidia çalışmıyor mu? Kim uydurdu bunu yav :) Optimus belki çalışmıyor olabilir ama onun da sürücüsü var diye biliyorum. 24 GB SSD, Caching amaçlı kullanılıyor. Sen ona bişey kuramazsın.

Bu cihaza daha önce Mac kuran olmamış ama denemekten bişey olmaz :)
 
Cevaplar için teşekkürler. Bir şey sorucam bu 24gb ssd de windows yüklü olmuyor mu? Yani Mac OS X'e geçince windowsu silip Mac kurmak istiyorum. Ve bu Caching amaçlı ise Mac'te de çalışır mı? Yani Boot hızı ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı