Asus Sabertooth 990FX Gen3/R2.0 için AMP Ram

The Shadow

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
Yeni ram alacağım. Anakartım Asus Sabertooth 990FX Gen3/R2.0. AMD işlemci kullandığımdan AMP destekli ram arıyorum. Pek çok modele baktım ama hepsi XMP destekliyor yani Intel ile uyumlu. XMP ram'lerin AMD işlemci ve anakartlar ile de uyumlu olduğunu biliyorum ancak ayarları otomatik yapmasından dolayı AMP ram almak istiyorum. Türkiye'de AMP ram bulabilir miyim? Ya da hem XMP hem AMP profil destekleyen ram var da ben mi bilmiyorum?
Bilgilendirirseniz sevinirim.

Patriot üretiyor. Radeon memory adıyla sunuluyor. Ebay'de var fakat malum hem elektronik hem 75 dolar üstü bir ürün gümrükte çok sıkıntı çıkarır.

Merhaba.
Yeni ram alacağım. Anakartım Asus Sabertooth 990FX Gen3/R2.0. AMD işlemci kullandığımdan AMP destekli ram arıyorum. Pek çok modele baktım ama hepsi XMP destekliyor yani Intel ile uyumlu. XMP ram'lerin AMD işlemci ve anakartlar ile de uyumlu olduğunu biliyorum ancak ayarları otomatik yapmasından dolayı AMP ram almak istiyorum. Türkiye'de AMP ram bulabilir miyim? Ya da hem XMP hem AMP profil destekleyen ram var da ben mi bilmiyorum?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşım uzun zaman olmuş mesajın ama bu anakartın ve sistemin hala duruyor mu?
Asus Sabertooth 990FX/GEN3 R2.0

Saygılar.
@Recep Baltaş Merhaba hemşerim Asus Sabertooth 990FX/GEN3 R2.0 bu anakarttan arıyorum bulabilir miyiz? Piyasada alıp kullanan varmıdır?

Saygılar.
@alicevikbas Merhaba Mesajını okudum sonradan sildiniz galiba. Bu anakart siz de var mı?
Asus Sabertooth 990FX/GEN3 R2.0

Dosya Ekleri

• Asus Sabertooth 990FX GEN3 R2.0.jpg
    Asus Sabertooth 990FX GEN3 R2.0.jpg
    307,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı