ASUS SMS infocomm servisine laptop gönderilir mi?

gorkclks

Femtopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G15 G513RM-HF265 Gaming laptop tam 9 gün önce elime geçti fakat çok enteresan bir durum fark ettim. IPS panellerin çoğunda ışık sızdırması gibi durumlar olduğunu biliyordum fakat bendeki daha çok IPS glow sanırsam. Bu olay yüzünden teknik servise yollamak istemedim fakat asıl sorunum laptopun ekranının sol üst kısmında yamukluk olması ve bu yamukluk ekranı kapatınca kasa ile tam oturmamasını sağlıyor. Dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılması çok zor ama sıfır bir laptop yamuk gelmiş oldu. Bu soruna denk gelen kimseyi bulamadım. ASUS ile görüşmem sonucunda UPS ile teknik servisimize gönderim yapabilirsiniz dendi. Göndereceğim teknik servis SMS infocomm ve hakkında iyi bir yorum bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Çalışan laptopu bozup SSD çalmalarından tut laptopu çizik ve sorunu halletmeden yollamaları gibi yüzlerce yorum var. Arkadaşlar bu servise daha önce aranızdan biri bulaştıysa deneyimlerini anlatabilir mi? Yıllar sonra ilk kez güzel bir bilgisayarım olsun istedim ve aldım başına asla bir şey gelmesini istemiyorum.

Not: Eğer servis denildiği kadar berbat ise ben mecbur olarak böyle kullanmaya razıyım. İşte yine insanın 6-7 ay çalışıp saçma sapan fiyatlara şunu alınca yamuk gelmesini de kabullenemiyor. Aşırı pimpirikli bir insan değilimdir bu arada empati yaparsanız şu göze batmayan yamukluğu bile kabul etmeyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 5F37C0FA-0016-409B-9BD1-7CC7B7525769.jpeg
    5F37C0FA-0016-409B-9BD1-7CC7B7525769.jpeg
    164,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_3968.jpeg
    IMG_3968.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
ASUS ROG STRIX G15 G513RM-HF265 gaming laptop tam 9 gün önce elime geçti fakat çok enteresan bir durum fark ettim. IPS panellerin çoğunda ışık sızdırması gibi durumlar olduğunu biliyordum fakat bendeki daha çok IPS glow sanırsam. Bu olay yüzünden teknik servise yollamak istemedim fakat asıl sorunum laptopun ekranının sol üst kısmında yamukluk olması ve bu yamukluk ekranı kapatınca kasa ile tam oturmamasını sağlıyor. Dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılması çok zor ama sıfır bir laptop yamuk gelmiş oldu. Bu soruna denk gelen kimseyi bulamadım. ASUS ile görüşmem sonucunda UPS ile teknik servisimize gönderim yapabilirsiniz dendi. Göndereceğim teknik servis SMS infocomm ve hakkında iyi bir yorum bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Çalışan laptopu bozup SSD çalmalarından tut laptopu çizik ve sorunu halletmeden yollamaları gibi yüzlerce yorum var. Arkadaşlar bu servise daha önce aranızdan biri bulaştıysa deneyimlerini anlatabilir mi? Yıllar sonra ilk kez güzel bir bilgisayarım olsun istedim ve aldım başına asla bir şey gelmesini istemiyorum.

Not: Eğer servis denildiği kadar berbat ise ben mecbur olarak böyle kullanmaya razıyım. İşte yine insanın 6-7 ay çalışıp saçma sapan fiyatlara şunu alınca yamuk gelmesini de kabullenemiyor. Aşırı pimpirikli bir insan değilimdir bu arada empati yaparsanız şu göze batmayan yamukluğu bile kabul etmeyebilirsiniz.

Hocam servise götürdünüz mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı