Steam Cyberpunk 2077 15,74 USD (668 TL)

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 15,74 USD (668 TL)'ye düştü.

⌛Teklifin geçerlilik süresi: 11 Aralık
✨️ Türkçe & Genel incelemeler: Çok Olumlu
🇹🇷 Türkçe dil desteği: Mevcut
🎮 Geliştirici:
CD Projekt RED
🚀 Çıkış tarihi: 10 Aralık 2020
🏆 57 Steam başarımı.

Cyberpunk 2077, geçtiğimiz günlerde 35 Milyon kopya sattığını açıkladı! 🔥

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1764271630829.png

Bence RDR 2 ama Cyberpunk alacaksan Steam'den almak yerine Epic Games'ten aynı fiyata Phantom Liberty DLC'si ile Cyberpunk almak daha mantıklı Steam'den düz versiyon almak yerine.

RDR 2 Almayı düşünüyorum fakat RedM oynayacağım onun için Online gerekli mi?

RDR 2 Almayı düşünüyorum fakat RedM oynayacağım onun için Online gerekli mi?
RDR2 alırsanız hem hikaye hem online modu verir zaten. Eğer Red Dead Online alırsanız sadece online modu verir.

Çok fazla bug var diyorlar.
Ben karşılaşmadım onlar ilk çıktığındaydı hatta görsel olarak RDR2'den daha pürüzsüz. RDR2'de ağaçlar yanıp sönüyor gibi oluyor bazen.

Farklı dönem ve farklı tarz bunu en iyi siz seçebilirsiniz hocam 2 oyunda oynanabilir kaliteli oyunlar RDR2 bana göre daha iyi tabii 290 saatim var ilk yüklediğim oyunlardan olur genelde :D insanların yorumları bence bir belirleyici olamaz en iyisi YouTube kısa videolar izleyerek hangisi sizi daha içine çekiyor bakın.

Daha iyi yapılabilirdi bazı şeyler ancak gayet iyi durumda şuan. İlk çıktığı gün oynadım ve sadece. 2-3 bug hatırlıyorum. Şimdi yoktur zaten, 2 kez bitirdim oyunu yaklasik. RDR yerine CB2077 secebilirim muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı