Satılık Asus Strix 1060 OC Edition

Sahibindene baktım senin fiyat normal çabuk satarsın. Millet uçmuş. Sen bu kartı alırken diğer modeller daha ucuzdu ama sen fazla verip Asus aldın öyle ya da böyle. Şimdi satarken internete yazıp en ucuz 1060'ları bulup daha ucuzu var demek bence çok yanlış. Asus'un daha ucuzu varsa o zaman söylenilebilir ki burada üstüne çok gidilmiş arkadaşın.
Haklısınız. Farkındaysanız firmaya göre değil modele göre öneri yapılır bu forumda. Yani marka taraftarlığı varsa tabiki alabilir alacak olan kişi. Amacım ilanı baltalamak değil. Hayırlı satışlar...

Sahibinden'de günlerdir 1060 arayışında geziniyordum, bu fiyatı görünce gayet normal geldi bana. Letgo'da Aorus 1060 için 2400 isteyip son fiyatım 2200'dür diye not düşeni bile gördükten sonra bu fiyat bana bedava gibi bile geldi..

1450 TL'ye satılmıştır. Konu kilitlenebilir.

@xMcEFx Merhabalar. Eliniz de ekran kartı var mı? (Forumda özel mesaj olmadığı için konunuzun altına yazmak zorunda kaldım.)

@xMcEFx Merhabalar. Eliniz de ekran kartı var mı? (Forumda özel mesaj olmadığı için konunuzun altına yazmak zorunda kaldım.)
Malesef şuan da yok. Elime geçince mutlaka konu açarım. Takipte kalırsanız erken haberdâr olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı