Asus Strix Fusion 300 Vs Sennheiser GSP 300

CemreBey

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Dün internete Asus Strix Fusion 300'ün 600 TL olduğunu ama aynı fiyata Sennheiser GSP 300'ün satıldığını gördüm. Bu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Ayrıca aynı fiyata Asus Rog Strix Wireless 7.1 de var. Düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal 7.1 özelliği artık WİN10 ile beraber geliyor, yani öyle ahım şahım bir özellik değil, uzun süre kullanınca anlaşılıyor, ben GSP 300 öneririm, ses kalitesinde özellikle müzik dinlerken ciddi anlamda ayrılıyorlar fakat sadece oyun oynayacağım dersen ikiside iş görür.

Kullanıp beğendiğim 2 marka önereceğim. Birisi sizin söylediğiniz fiyatın baya bi altında olan Creative 3D RAGE diğeri ise Razer Kraken 7.1 V2 modeli. İkiside gayet güzel ürün. Zaten Razer kullanıp memnun kalmayan pek görmedim. Creative'de malesef reklam yapamamaktan kaybediyor. Tanınmıyor ama kalitesi gerçekten üst seviye. Sizin yazdığınız hiçbir kulaklığı kullanmadım. O yüzden bilgim olmadan konuşmak doğru olmaz.

Kullanıp beğendiğim 2 marka önereceğim. Birisi sizin söylediğiniz fiyatın baya bi altında olan Creative 3D RAGE diğeri ise Razer Kraken 7.1 V2 modeli. İkiside gayet güzel ürün. Zaten Razer kullanıp memnun kalmayan pek görmedim. Creative'de malesef reklam yapamamaktan kaybediyor. Tanınmıyor ama kalitesi gerçekten üst seviye. Sizin yazdığınız hiçbir kulaklığı kullanmadım. O yüzden bilgim olmadan konuşmak doğru olmaz.

Razer Kraken V2 için rahatsız edici, terletici diye okumuştum.
Ayrıca 1.5 sene sonunda deri kısmında soyulmalar oldu yazanlar da vardı.
Şimdi kaynak gösteremeyeceğim;ama bir çok yerde gördüm.

Almalı mıyım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı