Asus Strix G15 Vatan'dan alınır mı?

Gönül rahatlığı ile alabilir miyim?
@xbea hocam sen kullanıyordun nereden aldın ve hangi müsteri hizmetleri ile konustun yardim edebilir misin?
Hocam ben N11 üzerinden almıştım ancak kupon vardı o yüzden, yoksa tercihim HepsiBurada olacaktı. Ancak sonuçta artık Trendyol - HepsiBurada - N11 - GittiGidiyor gibi tüm alış-veriş siteleri güvenilir oldular. Aralarından bence en iyileri HepsiBurada, Trendyol.

Hocam ben N11 üzerinden almıştım ancak kupon vardı o yüzden, yoksa tercihim Hepsiburada olacaktı. Ancak sonuçta artık Trendyol - Hepsiburada - N11 - GittiGidiyor gibi tüm alış-veriş siteleri güvenilir oldular. Aralarından bence en iyileri Hepsiburada, Trendyol.

Teşekkürler hocam bir sıkıntı yaşadınız mı?

Teşekkürler hocam bir sıkıntı yaşadınız mı?
Hiçbir sıkıntı yaşamadım alış-verişte, sadece kargolama yapan satıcı biraz kargoyu emanete sarmıştır ancak kutuya hiçbir zarar gelmemiş ve sağ salim ulaşmıştı. Zaten böyle durumlarda içindeki eşyanın kırılabilir olduğunu söylüyorlar kargo şirketlerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı