- Makaleler
- 7
1050 ile 1050 Tİ farklıdır.
MSI laptopum vardı bilmem aynı şeymi açılmamış bir laptop aldım bir sürü sıkıntı çıktı hoparlorler cızırtılıydı bilgisayarın fanları bozuktu 3dk kullanıyorum 10 saniye içinde vızıldayıp en yüksek ses ulaşıyor bilgisayarı sallamaz isem bilgisayar çöküyordu bu sıkıntılar için 3 ay uğraştık sonunda aldılar.MSI Servisinde ben hiç mağdur olmadım gönderdiğim zaman 14 güne varmadan geliyor tabi şansa bağlı bunlar.
Birde Asusun soğutması referans a göre %30 MSI ın %20 bence EVGA GTX 1050TI en mantıklı seçim olucaktır eğer pahalı diyorsan Asus tercih edilmeli istersen ucuza link atabilirim.MSI laptopum vardı bilmem aynı şeymi açılmamış bir laptop aldım bir sürü sıkıntı çıktı hoparlorler cızırtılıydı bilgisayarın fanları bozuktu 3dk kullanıyorum 10 saniye içinde vızıldayıp en yüksek ses ulaşıyor bilgisayarı sallamaz isem bilgisayar çöküyordu bu sıkıntılar için 3 ay uğraştık sonunda aldılar.
4-5 Defa servise yolladık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.