Asus Strix GTX 1050 Ti 4 GB vs MSI GTX 1050 Ti 4GB

MSI Servisinde ben hiç mağdur olmadım gönderdiğim zaman 14 güne varmadan geliyor tabi şansa bağlı bunlar.
MSI laptopum vardı bilmem aynı şeymi açılmamış bir laptop aldım bir sürü sıkıntı çıktı hoparlorler cızırtılıydı bilgisayarın fanları bozuktu 3dk kullanıyorum 10 saniye içinde vızıldayıp en yüksek ses ulaşıyor bilgisayarı sallamaz isem bilgisayar çöküyordu bu sıkıntılar için 3 ay uğraştık sonunda aldılar.
4-5 Defa servise yolladık.
MSI laptopum vardı bilmem aynı şeymi açılmamış bir laptop aldım bir sürü sıkıntı çıktı hoparlorler cızırtılıydı bilgisayarın fanları bozuktu 3dk kullanıyorum 10 saniye içinde vızıldayıp en yüksek ses ulaşıyor bilgisayarı sallamaz isem bilgisayar çöküyordu bu sıkıntılar için 3 ay uğraştık sonunda aldılar.
4-5 Defa servise yolladık.
Birde Asusun soğutması referans a göre %30 MSI ın %20 bence EVGA GTX 1050TI en mantıklı seçim olucaktır eğer pahalı diyorsan Asus tercih edilmeli istersen ucuza link atabilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı