Asus Strix GTX 950 sistem mavi ekran sorunu

Burak Bayraktar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda sonradan ortaya çıkan bir sorun var. Mesela AC Syndicate oynuyorum 20 30 dk oynadıktan sonra mavi ekran geliyor, kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor. (WORKER_INVALID) Hatası alıyorum. Artı mesela Witcher 3'teyim 40-45 FPS'de oynuyorum biraz, fakat sonra bir yükleme ekranıyla karşılaştıktan sonra ( bir yere fast travel atınca yükleme ekranı gelmesi gibi ) oyun yüklendikten sonra 5-10 FPS'ye düşüyor. Bu sorun sadece bu oyunda değil, bu oyundan çıkıp başka bir oyuna girdiğimde dahi direk 5-10 FPS'den açılıyor. Oyunlar ta ki bilgisayarı yeniden başlatana kadar. Bilgisayarı yeniden başlatınca hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyor ama 1-2 saat sonra bu sorun tekrar edene kadar. Özellikle, gelen Windows 10(1607) güncellemelerinden sonra olmaya başladı. Bütün sürücülerim ve Windows güncel. Format atmayı da denedim fakat sorun devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sistemim;
  • İ5 6500
  • Asus Strix GTX 950
  • Asus B150M PRO Gaming DDR4 2133MHZ
  • 8GB DDR4 RAM 2133MHZ
  • 1TB Seagate HDD
  • 600W Zalman Güç Kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…