GTX 950 sistemde mavi ekran hatası

Tolga.dnb

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. Ali Express üzerinden GTX 950 tamirli, güç beslemesi olmayan bir ekran kartı almıştım. Sadece Steam versiyon PUBG'de mavi ekran hatası veriyordu.

Sorunun kaynağını sayenizde öğrendim. RAM'lerimde sorun varmış, uğraşmak istemedim oyunu sildim. 2 ay boyunca bu şekilde kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Fakat dün bir video montaj programı kurdum ancak crack dosyasının virüslü olduğunu çalıştırdıktan sonra anladım. Bu durumdan kaçamadım, sistemim kendini yeniden başlattı ve açılırken mavi ekran hatası aldım. Virüsü silmeye çalıştım ancak beceremedim.

Sistem bir süre sonra kendini kapatıp mavi ekran veriyordu. Çareyi format atmakta buldum. Formatımı atıp diriverlerımı güncelledikten sonra bilgisayarım kendini yeniden başlattı ve mavi ekran hatasını tekrar aldım. Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

Sistem bilgim:
Size direkt ürünlerin linkini atıyorum:

Minidump dosyası:

Riot Vanguard kaldırın.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu sfc/ scannow girin. %100 olmasını bekleyin.

Ek olarak Windows 10 sürümünü güncelleyin.

Tekrar yazdığımı biliyorum. :D

1617827757108.png

Vanguard kaldır deyince @Recep Baltaş'ın bu yorumu aklıma geliyor ve gülüyorum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı