ASUS STRIX GTX 980 Ti nasıldır?

980 ti alacağım diyorsanız şu anda kullanmakta olduğum Gigabyte g1 gaming olanını tavsiye derim. Isınma problemi sıfır. Oc modunda dahi 71 dereceyi geçmiyor. Eğer 1080p çözünürlüğünde ve Vsync açıksa ve ekran kartını pek fazla zorlamayan oyunsa ( GTA 5 gibi) 65 derece civarında seyrediyor.

Ama yine de yeni nesil ekran kartlarını beklemenizi tavsiye ederim şurasında kaç gün kaldı ki :) Aralarında pek fazla performans farkı olmasa dahi yeni mimari iydir yeni teknoloji :)
Haklısınız ben Asus strix gtx 980 ti düşünüyorum, size şöyle bir sorum var gigabyte'ın teknik servis'i nasıl biliyormusunuz?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısınız ben Asus strix gtx 980 ti düşünüyorum, size şöyle bir sorum var gigabyte'ın teknik servis'i nasıl biliyormusunuz?

Bu kartı seçmeden önce Asus'a ben de bakmıştım fakat ısınma problemi var diye istemedim. Her markayı araştırdım almadan önce. Teknik servisi hakkında hiçbir fikrim yok..İleride ekran kartı sıkıntı çıkarırsa o zaman öğreneceğim sanırım :D

Bu kartı seçmeden önce Asus'a ben de bakmıştım fakat ısınma problemi var diye istemedim. Her markayı araştırdım almadan önce. Teknik servisi hakkında hiçbir fikrim yok..İleride ekran kartı sıkıntı çıkarırsa o zaman öğreneceğim sanırım :D
Sizde haklısınız

980 ti alacağım diyorsanız şu anda kullanmakta olduğum Gigabyte g1 gaming olanını tavsiye derim. Isınma problemi sıfır. Oc modunda dahi 71 dereceyi geçmiyor. Eğer 1080p çözünürlüğünde Vsync açık ve ekran kartını pek fazla zorlamayan oyunsa ( GTA 5 gibi) 65 derece civarında seyrediyor.

Ama yine de yeni nesil ekran kartlarını beklemenizi tavsiye ederim şurasında kaç gün kaldı ki :) Aralarında pek fazla performans farkı olmasa dahi yeni mimari iydir yeni teknoloji :)
Yani Assassins Creed Syndicate'de sorun çıkarmayacağını düşünüyorum :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı