Asus STRIX GTX750 Ti OC Stokta

alitalhasahin

Hectopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uzun süredir stokta olmayan kart stoklarda. Üstelik 470 TL'den aşağı inmeyen bu ürün 420 TL'nin altına düşmüş. STRIX özelliği olmayan kart bile daha pahalı. Sanırım MSI GTX 750 Ti ile aynı fiyat bandından satış yapmak için indirim gelmiş. Böylece tercihler STRIX olacaktır. Yazın sistem toplamayı düşünüyordum. Yaza kadar beklersem alabilir miyim? Başka ekran kartı almayacağım için öneri istemiyorum. Ocak başı KYK ile para alacağım büyük ihtimalle. Alırsam ve stoklarda kalırsa kesin alacağım.

STRIX Versiyonu:

Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Düz Versiyon:

Asus Gtx750 Ti Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Düz versiyonu boş ver. Rakip olarak msi ile kıyasla. Birde ocak ayında yeni ürünler çıkabilir. Yani 960 için bütçen yeterse onu yetmez ise 950 modeline bakarsın. Tabi bu modeller çıkarsa. Çıkmaz ve amd tarafından 300 serisi çıkmaz ise alınabilir ama çıkacaktır. Şuan alınacaksa güzel bir kart ve amd tarafında belli bir rakibi'de var.

960 ya da 950 de bekleyebilirim aslında. Öneri derken AMD istemiyorum demek istemiştim. Nvidia ekran kartlarına karşı bir zaafım var sanırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı