Asus Strix OC GTX 970 vs MSI GTX 970 100ME ?

Asus Strix OC GTX 970 vs MSI GTX 970 100ME ?

• Oy verenlerin toplamı
    8

batuhanvitoniko

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sırf bu yüzden foruma üyelik açtım Google'da baya araştırma yaptım lakin türkçe bir sonuçla karşılaşmadım. Lütfen bilen birileri cevaplarsa sevinirim. Aradaki farklarıyla açıklayıp neden onu seçtiğini de söylerse beni de aydınlatmış olur. 1 hafta içinde sistem dizeceğim de ekran kartında kararsız kaldım sadece, bir de ana kart da ne önerirsiniz açıklarsanız gerçekten beni mutlu etmiş olursunuz.(Lütfen kendi kullandığım daha iyidir bakış açısıyla değilde tarafsız bir şekilde açıklarsanız sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam Asus'u tercih ederdim. Aralarında çok fark yok, benim gözüme Asus daha hoş geliyor.
Anakart konusunda ise; işlemcini ve diğer parçaları belirtmen gerek, sen belirtmeden bir şey demek zor.

MSI'ın tasarımı hep hoşuma gitmiştir. Asus'ta az uz bir marka değil. Aslında bu noktada çekirdek hızları ve tasarım açısından hangisi memnun edecekse onu alman daha mantıklı. Ben mesela Gaming 4G modeli alırdım ki Kırmızı-Siyah fazlasıyla hoşuma gidiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı