Asus Strix RX 480 Sorunlu Mu?

Asusun garantisini beğenmiyorlar genelde. Ürünleri kaliteli ama sadece garanti yüzünden almayan insanları biliyorum.

İyileşmiş olabilirler ama eskidendi bu dediğim.

Arkadaşımın dayısı bilgisayar mühendisi ve bana asus önerdi. İyice kararsız kaldım şimdi.

Asus kötü marka değil ki zaten. Ben de öneririm.

Ama daha ucuz olan iki fanlı MSI Gaming X almak daha mantıklı bence.

Arkadaşımın dayısı bilgisayar mühendisi ve bana asus önerdi. İyice kararsız kaldım şimdi.
Kalmayın. Şu MSİ garanti süresini 3 yıla uzatmış mı bir bakın ona göre hangisi hoşunuza giderse onu seçin. Ben,o zamanlar MSİ garanti süresi 2 yıldı o yüzden ASUS almıştım. Aslında 2 side sizi üzmez. Ama aklınızda olsun MSİ'da anakartımı direk değiştirmişlerdi.(Benden kaynaklıydı arıza). Yani ben beğendim teknik servisini. Ha ASUS ta öyledir belki denemedim hiç . Siz sadece servis hizmetlerini araştırın 2si arasında yoksa soğutma ve performans açısından 2side aynı .Tabi belki ASUS'un ışıklandırması hoşunuza gider.

Bu durumda ASUS olmak için bir sebep yok, her halükarda MSI seçilmeli. Garanti süresi gibi bir handikap mevcuttu ancak MSI 3 yıla çıkararak bunu da ortadan kaldırdı. Fiyat da daha ucuz. Kesinlikle fazladan para verilmez.

Şimdi güzel diyorsunuz ama garantiye verince ne olacak?
Kullanıcı hatası deyip geri gönderecekler. Her zaman böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…