Asus Strix RX 480 Sorunlu Mu?

Bende Asus RX 480 Strix var.Bir sıkıntı yaşamadım,memnunum.MSİ alırsanızda MSİ garanti sürelerini 1 ocak 2017den itibaren 3 yıla uzattı diye biliyorum.MSİ nin garantisini anakartta deneyimlemiştim ve baya ilgilenmişlerdi.Asusta daha deneyimlemedim inşallahta deneyimlemem.

Asusun garantisini beğenmiyorlar genelde. Ürünleri kaliteli ama sadece garanti yüzünden almayan insanları biliyorum.

İyileşmiş olabilirler ama eskidendi bu dediğim.

Arkadaşımın dayısı bilgisayar mühendisi ve bana asus önerdi. İyice kararsız kaldım şimdi.

Asus kötü marka değil ki zaten. Ben de öneririm.

Ama daha ucuz olan iki fanlı MSI Gaming X almak daha mantıklı bence.

Arkadaşımın dayısı bilgisayar mühendisi ve bana asus önerdi. İyice kararsız kaldım şimdi.
Kalmayın. Şu MSİ garanti süresini 3 yıla uzatmış mı bir bakın ona göre hangisi hoşunuza giderse onu seçin. Ben,o zamanlar MSİ garanti süresi 2 yıldı o yüzden ASUS almıştım. Aslında 2 side sizi üzmez. Ama aklınızda olsun MSİ'da anakartımı direk değiştirmişlerdi.(Benden kaynaklıydı arıza). Yani ben beğendim teknik servisini. Ha ASUS ta öyledir belki denemedim hiç :). Siz sadece servis hizmetlerini araştırın 2si arasında yoksa soğutma ve performans açısından 2side aynı .Tabi belki ASUS'un ışıklandırması hoşunuza gider.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı