ASUS STRIX RX5700 XT: Oyundan atma sorunu

emrah0755

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar ASUS STRIX OC modeli RX 5700XT degisim verdiler. Ayni modeden aldim GTA 5 beyaz ekran verip oyundan atiyordu, ilk kartta islemci sorunlu cikmisti. Degisimden aldigim kart da GTA 5 dun aksam oyundan atti. Son yazilim kurulu 20.1.4 ama beyaz ekran vermeden atti. Aklim karisti sizce donanimsal sorun var midir? Yoksa sadece yazilimsal mi? MSI Afterburner kullanmiyorum, kurmadim. Degerleri de bilmiyorum. Dun atan baska oyun bugun denedim atmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa kartınızı tekrardan garantiye yollayın hatta şansınız var ise iade almaya bakın. Marka yancısı değilim ama bu ne ya hem 3 bin küsür lira para vereceğim hemde uyumlu sürücüyü arayacağım bu ne saçmalık. İyiki de kurtulmuşum o karttan. Mevcut olan arkadaşlara da sabır diliyorum.

Freesync açıksa kapatıp dene genellikle ondan kaynaklı,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burdaki talimatlarıda deneyebilirsin.

Bugün birisiyle tartıştım Ekran kartı tarafında AMD çok sorun çıkartıyor NVIDIA'ya kıyaslandığında diye, işte bir örneği daha. Tekrar götürün kartı ve bu sefer iade isteyin size önerim.

Msi Afterburner programını indirip sıcaklık değerlerine bakar mısınız? Rog Strix modellerinde kronik bir hata var sanırım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sicaklik 75 76 80 gormedim hic surum 20.1.4 idi 20.1.3 yaptim gta beyaz ekran verirken 20.1.3 birden kitlendi atmadi ama kendim clt del yaptim diger oyunlarida sabah deneycem suan 20.1.3 ayni kart modelini aldim diger kart 85 filanken bu kart 75 76 derece

büyük ihtimal 85 olandan sonra kartı bi revize ettiler ama bu da yeterli olmamış. rog strix dediğimiz kartlar 60 dereceleri bile görmüyor normalde. Rx 5700 xt nitro+ var sizinkine benzeyen 3 fanlı onun sıcaklık değerleri oyun içi 60 yük altında da maksimum 65 oluyor. Sizin sorununuz büyük ihtimal yazılım kaynaklıdır ama emin olamıyorum. VRM ve VRAM sıcaklıklarına da bi bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…