ASUS STRIX Soar 5+1 ve DB problemi

bonjour

Megapat
Daha fazla  
2 Gün öce ASUS STRIX soar aldım ve sanırım iade edeceğim. Hem tarayıcılarda ve stereo ses veren her yerde 2+1 ses alıyorum(aşırı bass var rahatsız ediyor), hem de hoparlöre tek tek DB değeri atayamıyorum. Bu tip sorunlar yaşayan var mı acaba? O kadar araştırdım, onca şey denedim bir türlü işin içinden çıkamadım.

Stereo'da 2 kanal ses alman normal diyebilirsiniz ama böyle bir ses kartı alıp bir müzikte basslardan sesleri duyamamak ayrı bir olay. Bass'ı kısıyorum başka müzüikde bass yok bu seferde. Ayıca 5+1 alıp hiçbir tarayıcıda ve hiçbir zaman YouTube'da 5+1 ses sanal ya da doldurma mantığıyla alamayacaksam ne anladım ben o işten.

Sağ ve Sol'dan ses gelip bu sesler bass olarak veriliyorken. BluRay bir film açtığımda merkezden diğerlerine göre %400 daha fazla ses geliyor ve ona DB ayarı yapamıyorum. Sanki diğer hoparlör süs 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı