Razer Tiamat 7.1 v2 ve Asus STRU Soar 7.1 cızırtı sorunu

KingOfDeviL

Hectopat
Anakartım olan MSI Tomahawk Z270 anakartımın ses girişlerinin kulaklıgım olan Razer Tiamat 7.1 V2 kulaklıgımı taktıgımda PUBG gibi oyunlarda performans alamadıgımdan dolayı, ASUS STRIX Soar 7.1 ses kartını satın aldım ve gerekli montalamaları yaptıktan sonra her oyuna girişlerimde kulaklıgımdan cızırtı sesi almaya başlıyorum. Ses kartını yolladım garantiye sıkıntı cıkmadı kulaklıkta da bir sıkıntı yok. Oyunlarda kulaklıgımın özelligi olan ses ayar düğmesinden %50 civarına indirdigimde cızırtı sorunu ortadan kalkıyor. Sadece kulaklıktan sesi kısabiliyorum normalde ASUS programından kısamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim zaten anakartlarda ses için gelişmiş çipler vardır. Neden ses kartı almaya ihtiyaç duydunki boşuna masraf yapmışsın artı kulaklığın ve anartın harkulede ses çıkışları veriyor. Senin için söylemiyorum ama millet PC oyununu ve sistem toplamayı başka şekillerde aman şöylede olsun aman böylede olsun diye yapmak için bokunu çıkartıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı