Çözüm Asus STRIX Z270E 960 EVO SSD'yi Görmüyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fthcnsz

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2014
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Asus STRİX Z270E GAMİNG anakartım ve 1 TB 960 EVO M.2 SSD var. Lisansım Windows 8 İSO'sunu USB Flash disk e attım kurulumu başlatıyorum kurulum ekranı geldiğinde SSD'yi görmüyor sorun mu var diye. Windows 10 taktım SSD'yi gördü ama orijinal lisansım win 8 onu kurmam lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 eski bir işletim sistemi ve Z270 yonga setine doğrudan detsek vermiyor olabilir. Ayrıca NVMe SSD'lere UEFI kurulum yapmalısınız.

Şöyle bir yol deneyebilirsiniz: Yonga seti sürücüsünü bir USB belleğe atıp kurulum ekranında bu sürücüyü yüklemek. Sonrasında 8 kurup bunu 10'a yükseltebilirsiniz ücretli olarak.

Sahi Windows 10 ücretsiz iken neredeydiniz? Neden yükseltmediniz?

Ya da en iyi çözüm: 100 TL civarında OEM Windows 10 lisansı almak.
 
İşlemciniz 7. nesil intel mi? Onların sadece windows 10 u desteklediklerini biliyoruz. (Açıkası windows 8.1 i de görüyor SSD yi.) Aynı sorundan ben de muzdaribim, windows 10 oem lisansı aldım 8.1 yüklemedim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı