Asus TP200SA mac nasıl kurulur?

Recep1734k

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir takip ediyorum.
Benim Asus tp200sa marka dizüstü tablet tarzı bir cihazım var ve mac sistem istiyorum. Araştırdığım kadarıyla çok zor bir iş fakat imkansız değil. Aranızda bu konuda bilgi sahibi çok arkadaş olduğu için siteye üye oldum ve sizden yardım bekliyorum. Hangi sürümü olduğu önemli değil, bu cihazıma mac işletim sistemi kurmak istiyorum. Çok araştırdım fakat bu bilgisayar veya donanımıyla ilgili pek konu bulamadım, bulduğum konular ise hep ucu açık şekilde kalmış ve neticeye varamamış. Sizlerin de yardımıyla başaralım şu işi...
  • Intel Celeron N3050 1.60+1.60 işlemci
  • 4GB
  • 64GB HDD
Sistem UEFI destekli, BIOS ayarlarında UEFI kapatma vs seçenekleri yok, aslına bakarsanız BIOS ayarları pek zengin değil.
İstenirse BIOS detaylı fotolarını çeker gönderirim, yardımcı olabilecek arkadaşlara TeamWiever falan da açabilirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavericks veya daha eski deneyebilirsin ama sorun yaşatacaktır haberin olsun.
Eski sürümü veya yeni sürümü kurmayı çok kez denedim. Fakat elma ekrannına hic gecemedim. Nasil kuruluyor ? Bütün rehberleri tek tek virgülüne kadar denedim ama olmadi. Celeron işlemci üzerinde çalistiranlar youtube da var. Hatta daha eski donanim olan T100 de OS X gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı