Asus Tranformer Pad TF700T infinity tablet andiroid 4.4 kitkat güncellemesi

Recep'in yorumlarına katılıyorum. Android 4.4 KitKat için biz de heyecanlıyız. Ancak mesela Samsung Galaxy Note 3, direkt Android 4.3 ile gelen ilk telefon oldu ve şu an WiFi sorunları var. Android 4.3'teki bazı sorunların iyice çözülmesi gerekiyor. Bu yüzden KitKat için tavsiyem çok tezcanlı olmamamız gerektiği yönünde. 4.3 Bugları giderilene kadar en stabil ve güvenilir sürüm 4.2.2 olmaya devam edecek ardından da umarız rafine bir 4.4 gelecek.

ASUS Transformer Pad TF701T modeli de çok yeni çıktı ve 4.3, 4.4 güncellemeleri hemen gelmeyecektir. Hemen gelmemesi de sorun yaşanmaması açısından yararlı olacaktır. 4.4 KitKat güncellemesi özellikle RAM'i düşük olan telefon ve tabletleri rahatlatacak. TF701T zaten bol RAM'e sahip olduğu için acelesi yok.

Mert, senin yorumuna gelince, Samsung ve ASUS gibi tablet piyasasında ilk 3'teki 2 firma kullanıcıların güveni ve uzun vade memnuniyeti için uygun fiyatlı ürünlerine sorunsuz 4.4 güncellemesini geniş kapsamlı bir şekilde sunarsa çok iyi olacak diye düşünüyorum. Yeni Android sürümünde en büyük sıkıntıyı Sense yüzünden çok yavaş güncelleme alan HTC'nin müşterileri yaşayabilirler. Zaten ufak tablet ve telefon markalarını pek saymıyorum, aralarından çok azimli olanlar hariç yeni güncellemelerde pek çoğu tarihe karışacak. Yeni çağa uygun çıkış yapabilenler ayakta kalıp büyüyecek.

Özetle henüz zamanı gelmedi, 4.2.2 çok başarılı, bunu kullanırken yenilikler için az sabır :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı