ASUS TUF 15 FPS düşmesi ve performans düşüklüğü

cs go grafik ayarlarından über gölgelendiricileri kapalıysa açık yapıp deneyin birde doku akışı kısmıs etkin olsun bazen oyun ayarlarından da bu tür hatalar meydana gelebiliyor.

75-85 arasıysa çoğunlukla kabul edilebilir hangi oyunda 90'ı geçiyor acaba?

Cihazın bire bir aynısına sahibim. İlk aldığımda ben de bunu şikayet ediyordum ama sonra işlemcinin Turbo frekansına çıkmasını engelleyerek sabit 3.3 GHz'e ayarladım ve sorunum çözüldü.
RDR2 gibi PC'yi aşırı yoran bir oyunda bile 1FPS kaybım olmadı ve işlemci Max. 80 85 derecelere çıktı. Şunu da belirtmek isterim Adana gibi kışın bile sıcak olan bir yerde yaşıyorum.

Ram sorunsuz bu arada Acer laptopuma 3200 mhz kingston cl22 ramden taktım. Isınmadan kaynaklı olabilir, ekran kartı dereceleriniz nedir?

İşlemciyi nasıl 3.3'e sabitleyeceğim?

@Jin Saki
Ram sorunsuz bu arada Acer laptopuma 3200 mhz kingston cl22 ramden taktım. Isınmadan kaynaklı olabilir, ekran kartı dereceleriniz nedir?
çok teşekkürler hiç ısınmıyor ısıyla alakası yok

nvidia kontrol panelinden 3D uygulama ayarlarının yönetilmesi bölümünde birazcık aşağıda güç ayarı olmalı, optimum güç defaulttur o ayarı maksimum performans yapıp bir dener misin?

İşlemciyi nasıl 3.3'e sabitleyeceğim?

@Jin Saki

Çok teşekkürler hiç ısınmıyor ısıyla alakası yok.

Link paylaşmak yasak olduğu için link atamıyorum ama YouTube arama kısmına işlemci Boost kapatma nasıl yapılır yazarsan karşına çıkan ilk videodan faydalanabilirsin.

Link paylaşmak yasak olduğu için link atamıyorum ama YouTube arama kısmına işlemci Boost kapatma nasıl yapılır yazarsan karşına çıkan ilk videodan faydalanabilirsin.

baktım ilk çıkan videoda 3.3 e sabitlemiyor turboyu kapatınca sen cs go falan oynuyormusun gta 5 de bile fps drop var nasıl çözücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…