ASUS TUF 1650S alınır mı?

Berkay T

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5-13400F
MSI RTX 3080 Gaming Z Trio 10G LHR
Asus PRIME H610M-A D4
Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16
Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD
NZXT C750 Bronze
Phanteks Eclipse P360A Kasa
Meslek
FEF Matematik
Bugün sistem alıyorum nasipse ve aklımda bu ekran kartı var. Bazı yerlerde ısındığını duydum ama daha üst modelleri için, 1650S içinde geçerli mi? Alınmaya değmez denilebilecek durumu var mıdır?

Bugün sistem alıyorum nasipse ve aklımda bu ekran kartı var. Bazı yerlerde ısındığını duydum ama daha üst modelleri için, 1650S içinde geçerli mi? Alınmaya değmez denilebilecek durumu var mıdır?
Onun yerine bu çok daha iyi bir seçenek olacaktır.
Edit: her yerde yokmuş, pardon.
Seçtiğiniz kartta ısınma sorunu yok.

NVIDIA kart şart değilse daha üstün ve daha ucuz olan 5500XT var.

NVIDIA kart şart ise o kadar parayı overpriced 1650 Super modeline akıtmayın;

Ben kullanıyorum. Herhangi bir ısınma sorunu mevcut değil. Almanızı tavsiye ederim.

Yalan kardeşim ısınmıyor bile aktif PC'yi kapatımıyorum yük altına sokuyorum yok ısınmıyor ısınsada şu kış aylarında ayaklarımı ısıtsa. :D. Alınabilir bence ama indirim kovalayarak GTX 1660S alman benim tavsiyem.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum fakat hazır bir sistem alacağım için kart biraz daha ucuza geliyor bu sebeple mecburen o kartı alacağım. Tercih hakkım olsaydı sanırım EVGA'dan vazgeçmezdim 😅

Az daha eklersen bu var zaten.

İlla 1650S alacağım diyorsan o paraya zaten Gaming X modeli var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı