ASUS TUF 1650S alınır mı?

Yalan kardeşim ısınmıyor bile aktif PC'yi kapatımıyorum yük altına sokuyorum yok ısınmıyor ısınsada şu kış aylarında ayaklarımı ısıtsa. :D. Alınabilir bence ama indirim kovalayarak GTX 1660S alman benim tavsiyem.

Cyber 1650S'den almayı dusunuyorum de sıcaklık değerleri hangi oyunda nasıl biraz bilgi verir misininz.

Cyber 1650S'den almayı dusunuyorum de sıcaklık değerleri hangi oyunda nasıl biraz bilgi verir misininz.

Isınma yok gerçekten yok tam bir derece söyleyemem oyunlar için ama mark testlerinde 56 falan MSAA açarsam 64'dü buldu daha da yükselmiyor oyunlarda bu kadar yükseleceğini sanmıyorum.

Ben ek olarak bir tane daha 8 GB RAM ekledim. 4900 tuttu.
O sistem alınmaz. Kasa ve PSU çok kötü markalardan. SSD ise kronik sorunlu olarak biliniyor. Sistemler sadece işlemci ve ekran kartından oluşmuyor maalesef.

O sistem alınmaz. Kasa ve PSU çok kötü markalardan. SSD ise kronik sorunlu olarak biliniyor. Sistemler sadece işlemci ve ekran kartından oluşmuyor maalesef.

Sadece 12-18 ay arası kullanacağım. Sonra değiştirip üst segment bir sistem toplayacağım.

Önyargınızı başka yerlere saklayın lütfen. Kasa gayet kaliteli. Şöyle ki; CS:GO ve GTA V gibi oyunları uzun süre oynamama rağmen ekran kartım 55 civarında işlemcim ise 50 derece civarında geziyor. Hava akışı özellikle gayet yeterli. SSD hızlı ve sorunsuz. Herkes kaliteli bileşenlerden alamaz alanlara da önyargınızla fikir sunmayın lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00