Teşekkür ederimHayırlı olsun hocam.
Teşekkür ederimHayırlı olsun hocam.
Furmark testi yaptığımda GPU 300W değerlerini rahat görüyor hocam. Sorun var mı sizce bakabilirmisiniz ?Gpu Z programından kartının güç pinlerini bir kontrol etsene. Watt değerlerinde sıkıntı var gibi az çekiyor
Şuanlık iyi sıkıntı yok kanka. Sıcaklık da oyun içinde 67 68 geziyor. Aslında değerler iyi. Ben biraz fazla abartmışım
oyunla alakalıymış tamam şuan sıkıntı görünmüyorFurmark testi yaptığımda GPU 300W değerlerini rahat görüyor hocam. Sorun var mı sizce bakabilirmisiniz ?
Hocam siz kartınıza 12VHPWR bağlantısı için ekstra bir kablo aldınız mı yoksa kutudan çıkanı mı kullanıyorsunuz ? Malum bu kabloyla alakalı sıkıntılar büyük yanma sorunları vs... Gerçi genel itibariyle RTX 4090 serisi için mevcut bu sorun ama insanın aklına şüphe düşürmüyor değil. Bir de kablonun 90 derece yamulmaması gerekiyor falan diyorlar onun için ekstra bir aparat falan varmış. Araştırdınız mı bu konuyu ?oyunla alakalıymış tamam şuan sıkıntı görünmüyor
Dediğiniz gibi hocam haklısınız RTX 4090 450W TDP değerine sahip. RTX 4080 ise 320W TDP değerine sahip. Ama malum kabloların zayıflığından bahsediliyor. Acaba sıkıntı çıkartır mı diye onu araştırıyorum. Sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında ? Kutudan çıkan kablo yerine yeni bir kablo almaya gerek varmı sizce ?@Mazotçu seninki ile o aynı değil ki 4090 çok çok daha fazla TDP'ye sahip
Hocam siz kartınıza 12VHPWR bağlantısı için ekstra bir kablo aldınız mı yoksa kutudan çıkanı mı kullanıyorsunuz ? Malum bu kabloyla alakalı sıkıntılar büyük yanma sorunları vs... Gerçi genel itibariyle RTX 4090 serisi için mevcut bu sorun ama insanın aklına şüphe düşürmüyor değil. Bir de kablonun 90 derece yamulmaması gerekiyor falan diyorlar onun için ekstra bir aparat falan varmış. Araştırdınız mı bu konuyu ?
Bende o şekilde bağladım ama kasanın kapak kısmını takınca biraz kastırıyor gibi olabildiğince bol bi şekilde bağladım ama malum korkutuyor insanıKutudan çıkanı şu şekilde bağladım ben , inşallah sorun çıkmaz yani bilmiyorum. 90 derece olmuyor dimi bu![]()
Bende o şekilde bağladım ama kasanın kapak kısmını takınca biraz kastırıyor gibi olabildiğince bol bir şekilde bağladım ama malum korkutuyor insanı90 derece aparatları var ama kaliteli markaların yon maalesef. En mantıklısı Corsair 600W kablosu var o iyi gibi duruyor ama 1.000'den aşağı yok gibi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.