Dün 35.000₺ Zotac Trinity RTX 4080 aldım. Ben aldıktan sonra stok güncellendiğinden 47.000₺ çıktı. Hepsiburada üzerinden kendi satıcısı şeklinde aldım. Bugün elime geçti ama henüz eve gidemediğimden kuramadım kartı. Zotac markası Asus kadar iyi değildir özellike ROG serisi bunun farkındayım ama 2.000₺ farkla RTX 4080 almak daha mantıklı. İndirimleri takip ederseniz güzel kartlar denk geliyor. Ayrıca peşin fiyatına 6 taksitle aldım. Aşağıya link bıraktım.
Dün 35.000₺ Zotac Trinity RTX 4080 aldım. Ben aldıktan sonra stok güncellendiğinden 47.000₺ çıktı. Hepsiburada üzerinden kendi satıcısı şeklinde aldım. Bugün elime geçti ama henüz eve gidemediğimden kuramadım kartı. Zotac markası ASUS kadar iyi değildir özellike ROG serisi bunun farkındayım ama 2.000₺ farkla RTX 4080 almak daha mantıklı. İndirimleri takip ederseniz güzel kartlar denk geliyor. Ayrıca peşin fiyatına 6 taksitle aldım. Aşağıya link bıraktım.
Şu an 4080'in en dip fiyatı 35 bine PNY verto gözüküyor. Gaming gecesinde falan indirim yaparlarsa diye cumayı bekliyorum. Yapmazlarsa 4070 Ti alacağım
Hocam ilk etapta biraz bu şekilde kullanacağım. 2K monitörde idare eder gibi duruyor test videolarına baktım linkini bırakayım hatta. 2K için aşırı bir darboğaz görmedim ben idare eder düzeyde aslında. İlerleyen zamanda mutlaka güncellemeyi düşünüyorum.
4070 Ti 2K da gayet yeter ama buna rağmen o kadar para ASUS olanına verilir mi bilemedim. Ben de 4090 konusunda aynı durumdayım. ASUS alasım var ama acayip pahalı.
Hocam ilk etapta biraz bu şekilde kullanacağım. 2K monitörde idare eder gibi duruyor test videolarına baktım linkini bırakayım hatta. 2K için aşırı bir darboğaz görmedim ben idare eder düzeyde aslında. İlerleyen zamanda mutlaka güncellemeyi düşünüyorum.
4070 Ti 2K da gayet yeter ama buna rağmen o kadar para ASUS olanına verilir mi bilemedim. Ben de 4090 konusunda aynı durumdayım. ASUS alasım var ama acayip pahalı.
Hocam şu an 2K monitörümü 5 ay falan kullanacağım. Sonra 2.ele satıp 4K alacağım
O yüzden zaten dert ettim bu ekran kartı konusunu yoksa eğer hep 2K kullanacak olsaydım direkt 4070 Ti alır geçerdim şu an
Fanatiklik değil de gerçek ben bir insana sırf teknolojisi yüzünden 4070 öneremem 7900XT yanında atıp sallayanlar oluyor. Anlamıyorlar NVIDIA da da hata çıkabileceğini. Dışarıya öyle yansıyor ne yazık kı