ASUS TUF 4070 Ti vs ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC

Bunu çok düşündüm zaten hocam fakat yine de popüler kültüre boyun eğdik maalesef. Asus almazsam içim rahat etmicek sanırım 😂

Atma şu zehirli oku 😂😂 hocam dün 4070 ile 4070 Ti FPS testlerine baktım da 4070 baya yetersiz kalıyormuş onu farkettim. 4K da FPS yerlerde sürünüyor

Bunu çok düşündüm zaten hocam fakat yine de popüler kültüre boyun eğdik maalesef. ASUS almazsam içim rahat etmeyecek sanırım 😂

Atma şu zehirli oku 😂😂 hocam dün 4070 ile 4070 Ti FPS testlerine baktım da 4070 bayağı yetersiz kalıyormuş onu fark ettim. 4K da FPS yerlerde sürünüyor

Al 2K bitsin bu çile :)

Asus gerçekten bu premium ekran kartlarını çok iyi yapıyor. Tuf ve Rog serileri çok güzel. 4000 serisi ile birlikte Dual serileri de çok güzel bir hal aldı. Ama bakıyorsun Pny 4070ti' dan neredeyse 6-7k daha pahalı.

Al bunu gitsin 37.499 TL.

Son düzenleme:
Asus gerçekten bu premium ekran kartlarını çok iyi yapıyor. Tuf ve Rog serileri çok güzel. 4000 serisi ile birlikte Dual serileri de çok güzel bir hal aldı. Ama bakıyorsun Pny 4070ti' dan neredeyse 6-7k daha pahalı.

Al bunu gitsin 37.499 TL.
35 in altına inerse yapışırım da bu fiyat çok geldi. Bu arada amazonda taksit yaparken neden tüm taksitler peşin fiyatına ? Bilginiz var mı

Amazon vade farkı koymuyor. Bazı satıcısı amazon olmayan ürünlerde taksit seçeneği de olmayabiliyor. Amazon ilk zamanlar vade farksız 12 taksit yapıyorudu 10 tl ürüne bile. Şimdi de fena değil vadesiz 6 taksit yapıyor. Mesela şu an maximum kartla anlaşmalı heralde, vadesiz 9 taksit yapıyor.

35 in altına inerse yapışırım da bu fiyat çok geldi. Bu arada amazonda taksit yaparken neden tüm taksitler peşin fiyatına ? Bilginiz var mı
değiştirceksen gereksiz

Bak benim gözümde 3 seçeneğin var
Ya 4070 Ti TUF alacaksın
Ya 4070 Ti Galax veya PNY alacaksın
Ya da ROG 4070 alacaksın
4K monitörü de 5000 serisi çıkınca alırsın

Değiştirceksen gereksiz

Bak benim gözümde 3 seçeneğin var
Ya 4070 Ti TUF alacaksın
Ya 4070 Ti Galax veya PNY alacaksın
Ya da ROG 4070 alacaksın
4K monitörü de 5000 serisi çıkınca alırsın

Neyse ROG gereksiz pahalı geldi. TUF 4070 Ti alayim, 4K monitörle 5000 serisi çıkana kadar takılırım. Sonra da 5090 falan alıp komple sistemi değişirim artık. En iyisi böyle sanırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı