ASUS TUF 5700 XT VS650 uyumu

İşte bu güzel haber. Şimdi sen FHD bir oyuncu isen 2060 Super güzel işler başaracaktır hemde stabilize bir kart ve uzun yıllar işini görecektir. Ama ben Amd alacağım diyorsan 5700 serisinden sonrasını bekle bu sorunları çözeceklerini düşünüyorum tabi zaman kaybından başka bir şey değil. Karar senin ben 2K da kullanıyorum 2060 Super'i sıkıntı yok ve gayet başarılı.
FHD oyuncusuyum 5000 serisinin performansından etkilendim. RTX'te ödediğimiz paranın bir kısmı Gerçek Zamanlı Işın İzleme teknolojisine veriyoruz ama benim için hiç önemli değil henüz o teknoloji bakalım diğer markalarla ilgili cincik ediyim bir forumlara. Birdaha aynı sorunla karşılaşırsam oyun oynamayı bırakırım herhalde. :D

Zaten 5700 serisinin performansına laf eden fan boydur net ! Ama şunu da belirtmek lazım kartın sorunları var işte bu kabul edilmeli evet sorunsuz kullananlar da var ama kim alsa sorun yaşıyor genele bakınca. Ben de aldım hatta performansı evet gerçekten çok güzel ama dediğim güçlü bir kart diye uğraştıracak ise 15 Fps için kendimi üzmeye değmez ve uğraşamam. Durum bundan ibaret arkadaşım. RTX'e gelecek isek Nvidia'nın yapmış olduğu Show başka bir şey değil. Ama gereksiz demiyorum, 3000 serisinde daha mantıklı bir hareket olacak RTX düşünenler için. ;)

Okadar uğraştım farklı farklı markalarda parçam olmasın diye şimdi döndük dolaştık ekran kartının modelini değiştircez. Bir işin üzerinde durunca o iş sıkıntı çıkıyor arkadaş sinirim bozuldu ya. Arkadaş modellerde bir kronik sorun var işte bir çaresine baksanıza şaka gibi. Tasarımına aşık olduğum seriden bir daha almıycam şimdi bana soranada aldırtmıycam bu nasıl akıldır. Acaba Tuf X570 Anakartıda bir bahaneyle değiştirebiliyo muyuz ceza olsun. :D

Bende bilemedim. :D Ben şunu merak ettim sistemi alınca test yapılıp gönderiliyor diyorlar. Asus'ta test ediyormuş bu nasıl sistem arkadaş şaka gibi.

Son düzenleme:
Bende bilemedim. :D Ben şunu merak ettim sistemi alınca test yağılıp gçnderiliyor diyorlar. Asus'ta test ediyormuş bu nasıl sistem arkadaş şaka gibi
Ne testi ya Allah aşkına konuyu çok uzattım ama kusura bakma. Serviste ki adama diyorum ki Coil Whine sesi var, bey efendi biz duyamıyoruz diyor anlatabiliyor muyum. Test falan bilmiyorum da hava cıva gibi.

Ne testi ya Allah aşkına konuyu çok uzattım ama kusura bakma. Serviste ki adama diyorum ki Coil Whine sesi var, bey efendi biz duyamıyoruz diyor anlatabiliyor muyum. Test falan bilmiyorum da hava cıva gibi.
Peki ben örneğin Saphire markayı seçersem fiyat farkımı ödeyeceğim arasında fiyat farkı varsa ?

Dediğim gibi aynı sorunu bende yaşadım PSU'ya çamur attılar. Sana şunu sormak isterim kardeşim, bir kartın sorun olduğunu anlayıp servise gönderdikten sonra (tüm testleri de yapmışlar sözde :D) kartta hiç birşey yok PSU'nuz da sorun olabilir diyen bir servis nasıl olur da gelir gelir gelmez tekrardan servise yolladığım kartı GPU arızalıdır raporu yazabilir el insaf ya :D. Hakkında hayırlısı olması dileğiyle tekrardan geçmiş olsun.
Klasik ekran kartı teknik servisi. Servispoint ekran kartını test etmeden önce beni aradı dediki "PSU'nuz yeterli gelmiyordur." daha sonra "1000W PSU" var dedim ve ertesi gün iade talebimi kabul ettiler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı