ASUS TUF 7735HS RTX4060 notebook alınır mı?

ibrahim45300

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba çok soracagım soru var ama kısaca bahsedeyim.

Bu bilgisaysarı almak istiyorum magazaya gidip kazık falan demeyin internetten şu an tercihim değil bu konuyu geçelim.

Yukarıdaki notebook un 11400H RTX3050 olanıni kullanıyorum ne kadar fark olur bir de daha önce Ryzen AMD işlecili PC kullanmadım ısınma gibi NVIDIA ile uyumsuz çalışma gibi problemi var mı korkum var biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba çok soracagım soru var ama kısaca bahsedeyim.

Bu bilgisaysarı almak istiyorum magazaya gidip kazık falan demeyin internetten şu an tercihim değil bu konuyu geçelim.

Yukarıdaki notebook un 11400H RTX3050 olanıni kullanıyorum ne kadar fark olur bir de daha önce Ryzen AMD işlecili PC kullanmadım ısınma gibi NVIDIA ile uyumsuz çalışma gibi problemi var mı korkum var biraz.

Yük altında cihazın sıcak çalıstıgı bir gerçek fakat laptoplar zaten ısınır en iyi laptop da bile inceleme yaparsanız o cihazlar bile ısınabiliyor. Buna ek olarak sıcaklıkları düşürmek için alternatif yöntemler mevcut. Sıcaklık dısında benim karsılastıgım bir sıkıntı olmadı.

NOT: zamanında tam fp oldugu icin tercih etmistim. 40k ya kadar daha iyi cihazlar olabilir

Yük altında cihazın sıcak çalıstıgı bir gerçek fakat laptoplar zaten ısınır en iyi laptop da bile inceleme yaparsanız o cihazlar bile ısınabiliyor. Buna ek olarak sıcaklıkları düşürmek için alternatif yöntemler mevcut. Sıcaklık dısında benim karsılastıgım bir sıkıntı olmadı.

Not: Zamanında tam F/P oldugu icin tercih etmistim. 40k ya kadar daha iyi cihazlar olabilir.

Alınırmı 4060 fark yaparmi 3060'a göre
Siz kulalndinizmi artiları eksileri neler.

Alınırmı 4060 fark yaparmi 3060'a göre.
Siz kulalndinizmi artiları eksileri neler.

Hocam bana göre tek eksisi ısınması fakat onun icin de çözümler mevcut baska bir sıkıntısı yok bana göre.
4000 serisi gelecege yatırımdır ve 4060, 3060'dan daha iyidir. 4060 olan alınır ama siz yine de YT'den 4060 vs 3060 videoları izleyebilirsiniz. Arada ki fiyat farkını da göze alıp kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Baska bir kullanıcının bahsettiginiz model için inceleme konusunu da inceleyebilirsiniz: ASUS TUF A15 (2023) inceleme

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı