ASUS TUF Gaming A15 RTX4060 alınır mı?

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
Alinir. Daha ucuza 16 GB RAM'lisi satiliyor.

Alinir. Daha ucuza 16 GB RAM'lisi satiliyor.

Bu FreeDOS ama, lisans yerine RAM'e vermiş oluyoruz. Bence böyle daha iyi de bunu Teknosa kendisi satmıyor sanırım, ben bir Teknosa mağazasından direkt alamaz mıyım? Bizimkiler görmeden almazda pek.

Bu arada 16 GB RAM'li daha iyi olur hocam senin için. Oyun için alıyorsan her oyunu ultra ayarda kaldırır. Ağır oyunlarda ben 65 FPS'ten aşağı düştüğünü görmedim. Tek sıkıntısı işlemci biraz çok ısınıyor. Mardin'deyim ben ve havanın sıcaklığına bağlı olarak 92-93 santigrat derecede dolaşıyor. Ben 30k iken aldım 2 haftaya 43k olmuş ama f/p denebilir laptopa. Asus'tan şaşmam diyorsan ve 43-45k bütçen varsa bundan başkasını alma.

Bu arada 16 GB RAM'li daha iyi olur hocam senin için. Oyun için alıyorsan her oyunu Ultra ayarda kaldırır. Ağır oyunlarda ben 65 FPS'ten aşağı düştüğünü görmedim. Tek sıkıntısı işlemci biraz çok ısınıyor. Mardin'deyim ben ve havanın sıcaklığına bağlı olarak 92-93 santigrat derecede dolaşıyor. Ben 30k iken aldım 2 haftaya 43K olmuş ama F/P denebilir laptopa. ASUS'tan şaşmam diyorsan ve 43-45k bütçen varsa bundan başkasını alma.

Hocam MUX Switch var mıydı bu arada?

hepinize teşekkür ederim, büyük ihtimal teknosa'daki modeli alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı