ASUS TUF A14 alınır mı?

Hocam benzer özellikte cihaz arıyoruz, ben de üniversite ve artan kalan zamanda oyun amaçlı taşınabilir bir oyun bilgisayarı arıyorum, siz neyde karar kıldınız veya bulabildiğiniz farklı alternatifler var mı?

Hocam benzer özellikte cihaz arıyoruz, ben de üniversite ve artan kalan zamanda oyun amaçlı taşınabilir bir oyun bilgisayarı arıyorum, siz neyde karar kıldınız veya bulabildiğiniz farklı alternatifler var mı?
5050 ekran kartına 67k vermek aklıma yatmıyor şu sıralar. Pili rezalet olsada Gamegaraj R9T bakacağım galiba.

Hala bu fiyata(60k) satılıyorken alıp geçin.
Daha kalitelisini bu fiyata bulamazsınız.
Kaynaklarım, öneri sebebi, kullanıcı yorumları karışık halde konuda var.

Hala bu fiyata(60k) satılıyorken alıp geçin.
Daha kalitelisini bu fiyata bulamazsınız.
Kaynaklarım, öneri sebebi, kullanıcı yorumları karışık halde konuda var.
Cihazın galiba stokları bitmiş Türkiye'de. 1 tane stok var 60.000 TL'ye. Cihazda Ram yükseltilebiliyor mu?

Hocam ne karar verdiniz, matematik mühendisliği başladım ben de. Macbook almıştım öğrenci indirimiyle de oyun da oynamak için 2 hafta penceresindeyken iade etsem de bunu falan mı alsam diyordum. Amerika'daki indirimleri çok kıskanıyorum ya, alabilsem 1300'e düştüğünde yazın Zephyrus G14 çakardım rahatlardım.

Başlıkla yarı alakalı bir vent olacak da bazı modellerin ülkede olmaması da çok sinir bozucu bir durum, Lenova Legion 5 bayağı alınabilir duruyor ama sadece Intel işlemcili versiyonu var ki pil süresi bakımından büyük fark var bunda performans biraz daha düşse de. Her şeyde bir taviz gerekiyor da çok uygun bir ürün de bulamadım.

Hocam ne karar verdiniz, matematik mühendisliği başladım ben de. Macbook almıştım öğrenci indirimiyle de oyun da oynamak için 2 hafta penceresindeyken iade etsem de bunu falan mı alsam diyordum. Amerika'daki indirimleri çok kıskanıyorum ya, alabilsem 1300'e düştüğünde yazın Zephyrus G14 çakardım rahatlardım.
Macbook satın aldım. Sizinle Reddit DM'den konumuştuk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı