5050 ekran kartına 67k vermek aklıma yatmıyor şu sıralar. Pili rezalet olsada Gamegaraj R9T bakacağım galiba.Hocam benzer özellikte cihaz arıyoruz, ben de üniversite ve artan kalan zamanda oyun amaçlı taşınabilir bir oyun bilgisayarı arıyorum, siz neyde karar kıldınız veya bulabildiğiniz farklı alternatifler var mı?
Cihazın galiba stokları bitmiş Türkiye'de. 1 tane stok var 60.000 TL'ye. Cihazda Ram yükseltilebiliyor mu?
Hala bu fiyata(60k) satılıyorken alıp geçin.
Daha kalitelisini bu fiyata bulamazsınız.
Kaynaklarım, öneri sebebi, kullanıcı yorumları karışık halde konuda var.
50.000 TL'ye kadar laptop önerisi
ArcGIS, Erdas Imagine, Leica Office, NetCAD, AutoCAD, Pix4D gibi programları kullanabileceğim arada oyun oynayabileceğim. Batarya süresi, pil tasarrufu ve kısıtlamalar ile ortalama olan bir laptop arıyorum. Bütçe gerekli olursa 5-10bin civarı artabilir.www.technopat.net
Cihazın galiba stokları bitmiş Türkiye'de. 1 tane stok var 60.000 TL'ye. Cihazda RAM yükseltilebiliyor mu?
Macbook satın aldım. Sizinle Reddit DM'den konumuştuk.Hocam ne karar verdiniz, matematik mühendisliği başladım ben de. Macbook almıştım öğrenci indirimiyle de oyun da oynamak için 2 hafta penceresindeyken iade etsem de bunu falan mı alsam diyordum. Amerika'daki indirimleri çok kıskanıyorum ya, alabilsem 1300'e düştüğünde yazın Zephyrus G14 çakardım rahatlardım.
Evet öncesinde yazmıştım, başarılar tekrardan.Macbook satın aldım. Sizinle Reddit DM'den konumuştuk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.