ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 338 23 Temmuz 2022 #1 ASUS TUF A15 FA507re modelini geçen gün aldım ve merak ettim bu ısı normal midir? BeamNG Drive oynarken çektim fotoğrafı, oyun altta olduğu için GPU kullanımı düşük görünüyor. Dosya Ekleri 20220723_155636.jpg 111,8 KB · Görüntüleme: 248
ASUS TUF A15 FA507re modelini geçen gün aldım ve merak ettim bu ısı normal midir? BeamNG Drive oynarken çektim fotoğrafı, oyun altta olduğu için GPU kullanımı düşük görünüyor.
adımyok21 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 benim adım yok ekonomide yok bu ısı normaldir
ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 338 23 Temmuz 2022 #3 adımyok21 dedi: Benim adım yok ekonomide yok bu ısı normaldir Genişletmek için tıkla... Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ama sağ ol yorum için
adımyok21 dedi: Benim adım yok ekonomide yok bu ısı normaldir Genişletmek için tıkla... Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ama sağ ol yorum için
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 Altında boşluk var mı?
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 23 Temmuz 2022 #5 İşlemci 6800 mü? Hangi Oyunda.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #6 Artoria Pendragon dedi: İşlemci 6800 mü? Hangi Oyunda. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun belirtilmiş.Ve evet 6800HS model.Ortalamanın bir tık üstü bir oyun ağırlık konusund.Valorant'da 89 gören bir cihaz için normal gibi.
Artoria Pendragon dedi: İşlemci 6800 mü? Hangi Oyunda. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun belirtilmiş.Ve evet 6800HS model.Ortalamanın bir tık üstü bir oyun ağırlık konusund.Valorant'da 89 gören bir cihaz için normal gibi.
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 23 Temmuz 2022 #7 Evet bu modeli onermemekte haklıymışiz gibi, işlemcinin sınırı 95 zaten.
ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 338 23 Temmuz 2022 #8 ambushermayki dedi: Altında boşluk var mı? Genişletmek için tıkla... Düz masanın üzerinde duruyor . Artoria Pendragon dedi: Evet bu modeli onermemekte haklıymışiz gibi, işlemcinin sınırı 95 zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demeyin yav . Alacağım model zamlanınca bunu aldım. Lenovo olanların kasa yapısını sevmediğim için tercih etmemiştim
ambushermayki dedi: Altında boşluk var mı? Genişletmek için tıkla... Düz masanın üzerinde duruyor . Artoria Pendragon dedi: Evet bu modeli onermemekte haklıymışiz gibi, işlemcinin sınırı 95 zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demeyin yav . Alacağım model zamlanınca bunu aldım. Lenovo olanların kasa yapısını sevmediğim için tercih etmemiştim
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 23 Temmuz 2022 #9 Altındaki delikleri bir atabilmeniz mümkün mü? Soğutucu alsaniz 2-3 derece düşer belki. ömer ince dedi: Düz masanın üzerinde duruyor. Hocam öyle demeyin yav . Alacağım model zamlanınca bunu aldım. Lenovo olanların kasa yapısını sevmediğim için tercih etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam modelin tasarımı MUX +si falan iyi hoş da soğutmada onemli bir detay.
Altındaki delikleri bir atabilmeniz mümkün mü? Soğutucu alsaniz 2-3 derece düşer belki. ömer ince dedi: Düz masanın üzerinde duruyor. Hocam öyle demeyin yav . Alacağım model zamlanınca bunu aldım. Lenovo olanların kasa yapısını sevmediğim için tercih etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam modelin tasarımı MUX +si falan iyi hoş da soğutmada onemli bir detay.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #10 ömer ince dedi: Düz masanın üzerinde duruyor . Hocam öyle demeyin yav . Alacağım model zamlanınca bunu aldım. Lenovo olanların kasa yapısını sevmediğim için tercih etmemiştim Genişletmek için tıkla... Altını silgi vb. birşey ile yükselt ve hava almasını sağla alt taraftaki hava kanallarının.
ömer ince dedi: Düz masanın üzerinde duruyor . Hocam öyle demeyin yav . Alacağım model zamlanınca bunu aldım. Lenovo olanların kasa yapısını sevmediğim için tercih etmemiştim Genişletmek için tıkla... Altını silgi vb. birşey ile yükselt ve hava almasını sağla alt taraftaki hava kanallarının.