ASUS TUF A15 2023 4060 laptop ekran kasa kısmında boşluk var

repyksll

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar yeni laptop aldım ASUS TUF A15 ekran ile kasa arasında sol uç köşede açıklık fark ettim sağ tarafa baktığımda bu açıklık yok. Açık olan yere arkasındaysa destek vererek elimle sıkıca bastırdım fakat oturmadı yerine öyle duruyor bu normal mi gözle zor görünüyor ben telefondan makro çekimle çektiğim için açıklık çok büyükmüş gibi gelebilir fakat çok küçük bir açıklık sizce normal mi? Sağlam tarafında sıkıntılı tarafında makro çekim olarak çektim inceleyip dönerseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_0130.jpeg
    IMG_0130.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_0131.jpeg
    IMG_0131.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 51
Aynı marka sizinki kadar olmasa da hafif bir açıklık var muhtemelen montaj kaynaklıdır düşürmediyseniz eğer. Işık sızmıyorsa problem olmaz.
Işık sızması yok .. yakın çekim çektiğim için çok büyük gözüktü açık olan yer ama normal gözle böyle gözüküyor sizinkide böylemi

Dosya Ekleri

• IMG_0146.jpeg
    IMG_0146.jpeg
    145,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0142.jpeg
    IMG_0142.jpeg
    170,4 KB · Görüntüleme: 42
Işık sızması yok .. yakın çekim çektiğim için çok büyük gözüktü açık olan yer ama normal gözle böyle gözüküyor sizinkide böylemi
Aynen hemen hemen bu kadar, takmaya değer bir durum değil hocam. Belli bile olmuyor zaten, ayrıca garantisi var olası bir durumda servisinde ücretsiz onartabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı