Amazon dışı bir yer yok mu böyle 1 haftada getirebilen?Benim 2 haftada gelecek gösteriyordu 1 haftada gelmişti. Şuan baktığımda 5 Haziran' da gelecek gösteriyor yeni alırsam. Amazon.com.tr bu linki kontrol eder misiniz?
Site güvenilir mi? Adana'ya getirirler mi?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Amazon ile arasında 100 TL var. Beklemektense 100 TL vermek daha mantıklı. GAME GARAJ'ın online satış platformu oluyor site.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Türkiye'nin her yerine gönderim yaparlar diye düşünüyorum ama siz yine de sorun. Ayrıca dediğim gibi birkaç sene önce Game Garaj'dan laptop satın aldım. Online satış mağazaları oluyor bu.Site güvenilir mi? Adana'ya getirirler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.