ASUS TUF A15 4050 alınır mı?

MefeBey

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi hafta sonları, benim elimde M1 MacBook Air modeli bulunmakta fakat elimdeki cihazda oyun sınırlı olduğu ve bazı programlara destek verilmemesi(Ör: 32 Bit programlar) gibi sebepler nedeniyle cihazı satmayı düşünüyorum. Elimdeki model 42 devir olmasına rağmen saçma şekilde pil sağlığı %89'da ve destek hattı ile 97'de iken konuştuğum sırada normal olduğu söylendi ancak böyle bir sayının bu devirde ulaşılmasının neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum. O yüzden garanti kapsamında para iadesi kabul edeceklerini düşünüyorum.

Yerine Teknosa'da gördüğüm gördüğüm ASUS TUF A15 modelini almayı düşünüyorum.
Özellikler:
- AMD Ryzen™ 7 7735HS
- RTX 4050 6 GB RAM
- 8 GB DDR5 RAM
- 512 GB M.2 SSD
- FHD %100 sRGB(98-99 gibi bir değer de olabilir) 144 Hz Ekran
- MUX Switch özelliği mevcut

Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003VLRAX

Kendim Teknoasa'da 27.499 TL'ye buldum, orada almanı planlıyorum. Detaylı inceleme için linkini koydum. Tek korkum, ısınma bakımından nasıldır? Yeri gelince 90 dereceleri görüyormuş ancak CPU Boost gibi özellikleri kapatarak bu sorunu az da olsa bir kayıp ile çözülebildiğini okudum. Eski kasalarda ısınma sorunu olan bir seriydi TUF serisi ancak yeni serilerde büyük oranda çözüldü diye biliyorum ve Wi-Fi Card sorunu yaşar mıyım? Bazı eski modele sahip forum kullanıcılarında Wi-Fi Card sorunu yüzünden mavi ekran hatası aldıklarını duymuştum. Teşekkür ediyorum.

4050 TUF'a 30 verilmesi mantıksız, 25'e 4050 Victus tercih edin.

Alinir kendi fiyat bandında piyasanin en iyisi denebilir. Bütçeniz yükselirse 4060 olanını almanızda fayda var hem daya iyi performans hem de daha ömrü uzar bilgisayar in.

O sisteme 30 bin verilmez. 4050 alacaksaniz Victus 4050 alin. Yok ben stok beklerim derseniz TUF 4060 oneririm.

Hocam bende o ASUS'la bir tane HP arasında kaldım. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...lgisayar-p-HBCV00003XA2DA?magaza=GpnTeknoloji
HP bu ama Teknosa mağazasında bana 30k dediler. Sizde bir sorun isterseniz.

O sisteme 30 bin verilmez. 4050 alacaksaniz Victus 4050 alin. Yok ben stok beklerim derseniz TUF 4060 oneririm.
Yok o linktekini almayacağım zaten, Teknosa'da 27.5K'ya buldum onu alacağım. Sadece benim yazmayı unuttuğum bir kısım olması halinde göz atmak için koydum onu oraya.

4050 TUF'a 30 verilmesi mantıksız, 25'e 4050 Victus tercih edin.
Hocam, linki inceleme için koydum, 27.5K'ya buldum aynı cihazdan Teknosa üzerinden. Victus düşündüm çok ama dışarıda da yeri geldiği zaman kapalı alanda kullanma ihtiyacım olabilir o yüzden ekran sallanması bir tık incelediğim zaman rahatsız edici geldi bana

27.5k'ya alınır.
Tamamdır, ısınma sorunu olarak ne diyorsunuz? Yeni modellerde büyük oranda düzeltildiği söyleniyordu ve teşekkür ederim herkese ilgi ve alakaları için.

İşlemci de Turbo açma uzun vadede üzer çok ısınıyor işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…