MefeBey
Centipat
Daha fazla
Herkese iyi hafta sonları, benim elimde M1 MacBook Air modeli bulunmakta fakat elimdeki cihazda oyun sınırlı olduğu ve bazı programlara destek verilmemesi(Ör: 32 Bit programlar) gibi sebepler nedeniyle cihazı satmayı düşünüyorum. Elimdeki model 42 devir olmasına rağmen saçma şekilde pil sağlığı %89'da ve destek hattı ile 97'de iken konuştuğum sırada normal olduğu söylendi ancak böyle bir sayının bu devirde ulaşılmasının neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum. O yüzden garanti kapsamında para iadesi kabul edeceklerini düşünüyorum.
Yerine Teknosa'da gördüğüm gördüğüm ASUS TUF A15 modelini almayı düşünüyorum.
Özellikler:
- AMD Ryzen™ 7 7735HS
- RTX 4050 6 GB RAM
- 8 GB DDR5 RAM
- 512 GB M.2 SSD
- FHD %100 sRGB(98-99 gibi bir değer de olabilir) 144 Hz Ekran
- MUX Switch özelliği mevcut
Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003VLRAX
Kendim Teknoasa'da 27.499 TL'ye buldum, orada almanı planlıyorum. Detaylı inceleme için linkini koydum. Tek korkum, ısınma bakımından nasıldır? Yeri gelince 90 dereceleri görüyormuş ancak CPU Boost gibi özellikleri kapatarak bu sorunu az da olsa bir kayıp ile çözülebildiğini okudum. Eski kasalarda ısınma sorunu olan bir seriydi TUF serisi ancak yeni serilerde büyük oranda çözüldü diye biliyorum ve Wi-Fi Card sorunu yaşar mıyım? Bazı eski modele sahip forum kullanıcılarında Wi-Fi Card sorunu yüzünden mavi ekran hatası aldıklarını duymuştum. Teşekkür ediyorum.
Yerine Teknosa'da gördüğüm gördüğüm ASUS TUF A15 modelini almayı düşünüyorum.
Özellikler:
- AMD Ryzen™ 7 7735HS
- RTX 4050 6 GB RAM
- 8 GB DDR5 RAM
- 512 GB M.2 SSD
- FHD %100 sRGB(98-99 gibi bir değer de olabilir) 144 Hz Ekran
- MUX Switch özelliği mevcut
Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003VLRAX
Kendim Teknoasa'da 27.499 TL'ye buldum, orada almanı planlıyorum. Detaylı inceleme için linkini koydum. Tek korkum, ısınma bakımından nasıldır? Yeri gelince 90 dereceleri görüyormuş ancak CPU Boost gibi özellikleri kapatarak bu sorunu az da olsa bir kayıp ile çözülebildiğini okudum. Eski kasalarda ısınma sorunu olan bir seriydi TUF serisi ancak yeni serilerde büyük oranda çözüldü diye biliyorum ve Wi-Fi Card sorunu yaşar mıyım? Bazı eski modele sahip forum kullanıcılarında Wi-Fi Card sorunu yüzünden mavi ekran hatası aldıklarını duymuştum. Teşekkür ediyorum.