Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil notebook fiyatı, teknik özellikleri, Asus Tuf Gaming A15 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
www.vatanbilgisayar.com
Bu modelin RAM'i 8x8 mi 1x16 mı kaç GB'a kadar yükseltilebiliyor?
Pil ömrü ne kadar? Vatan'da yazmıyordu.
SSD boş slotu varmıs SSD kaç TB'a kadar yükseltiliyor.
Yardımcı olursanız sevinirim, almam lazım çünkü bugün.
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil notebook fiyatı, teknik özellikleri, Asus Tuf Gaming A15 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
www.vatanbilgisayar.com
Bu modelin RAM'i 8x8 mi 1x16 mı kaç GB'a kadar yükseltilebiliyor?
Pil ömrü ne kadar? Vatan'da yazmıyordu.
SSD boş slotu varmıs SSD kaç TB'a kadar yükseltiliyor.
Yardımcı olursanız sevinirim, almam lazım çünkü bugün.
Ayni modeli kullaniyorum. Şarj, Fan sesi, performans herşeyi mukemmel. Ben 2,5TB yaptım. 2x8 RAM var 4800mhz. Tek problemi isinması. Ama turbo boost kapatarak cozebilirsiniz.
Ayni modeli kullanıyorum. Şarj, fan sesi, performans her şeyi mukemmel. Ben 2, 5TB yaptım. 2x8 RAM var 4800MHz. Tek problemi isinması. Ama Turbo Boost kapatarak cozebilirsiniz.
Isındığı tek senaryo fazla zorlarsanız. Render alırken, ağır oyun oynarken vb. Günlükte hem fan aşırı sessiz hemde ısınmıyor. Kod yazmak icin kullanıyordum.
Arkadaşlar laptop geldi ama bir oyuna girdim fandan cızırtı gibi ses geldi kapadım bende NVIDIA Experience'dan driver güncelledim ekran kartı 140W'ta çalısıyor ısınıyor PC watı nasıl dusurtebilirim?
Ayni modeli kullanıyorum. Şarj, fan sesi, performans her şeyi mukemmel. Ben 2, 5TB yaptım. 2x8 RAM var 4800MHz. Tek problemi isinması. Ama Turbo Boost kapatarak cozebilirsiniz.
Isındığı tek senaryo fazla zorlarsanız. Render alırken, ağır oyun oynarken vb. günlükte hem fan aşırı sessiz hem de ısınmıyor. Kod yazmak icin kullanıyordum.