ASUS TUF A15 alınır mı?

doxcaN

Decapat
Herkese iyi yorumlar. 35k yakın bütçem var Trendyol'da https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...5hs-16gb-512gb-ssd-15-6-fhd-144hz-p-838432126 bu laptop maximum karta peşin fiyatına 12 taksit oluyor ve benim için çok kritik bu durum. Hem sadece maximum kredi kartım var ve 12 ay taksiti faizsiz yapıyor. Bu fiyatlarda aynı bunun gibi taksitle alabileceğim daha iyisini bulabilir miyim? Forumlara biraz baktım ASUS TUF ile ilgili çok kötü yorum bulmadım. Ekran kartı DA140W beni cezbediyor oyun ve programlama için kullanacağım çünkü. Tavsiyelerinizi beklerim. Son olarak ay sonuna doğru indirime girer mi yoksa hemen alınır mı?

ASUS güvenli marka bir sorun esnasında ilgileniyorlar, 140W laptoplarda zor görülen bir wat değeri, 4060 yeter ama program icin alıyosan 12, 16 GB'lık ekran kartı tavsiye ederim ve RAM'i de 32.kasa alabilirim dersen bu fiyata çok güzel kasalar var.

ASUS güvenli marka bir sorun esnasında ilgileniyorlar, 140W laptoplarda zor görülen bir wat değeri, 4060 yeter ama program icin alıyosan 12, 16 GB'lık ekran kartı tavsiye ederim ve RAM'i de 32.kasa alabilirim dersen bu fiyata çok güzel kasalar var.

Halihazırda kasam var. Bunu yaz okulunda ve üniversite de kullanacağım daha çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı