ASUS TUF A15 alınır mı?

Hocam gerçekten indirim yaparlar mı yoksa fiyatı şişirip şu anki fiyatına indirip indirim ayağına öyle mi satarlar? Kara Cuma'ları çok takip etmedim genelde böyle yaptıkları için eğer sizin tecrübeniz varsa ona göre bekleyelim.
İndirim oluyor. Pc lerde 1000 2000 indirim yapıyorlar. Şuan 36k o zaman da 36k iise mecburen alacagiz inşallah. Mesela s23 128 gb syh şuan 27 28k bandinda ama 11 11 de 25k ya indi beklemekte fayda var fiyat artarsada başka cihaza bakılır

Hocam bunu çok beğenmiyorum ya hem 8 GB RAM hem 105 watt 4060 hem de işlemci Intel ben AMD'ciyim AMD daha iyi performans veriyor oyunlarda %100 SRGB'yi demiyorum zaten.

Hocam bunu çok beğenmiyorum ya hem 8 GB RAM hem 105 watt 4060 hem de işlemci Intel ben AMD'ciyim AMD daha iyi performans veriyor oyunlarda %100 SRGB'yi demiyorum zaten.

Dediğim gibi hocam bununda +ları ve eksilleri var artıları batarya ömrü soğutma sistemi ekranı ASUS'a göre daha iyi ama -leri RGB klavyesi yok dediğiniz gibi 8 GB RAM'le geliyor 105 watt ama ben 2 yıldır ASUS'un laptoplarından işkence çektiğim için asla almazdım ama şu an olsa 1 şans verebilirdim.

Hocam gerçekten indirim yaparlar mı yoksa fiyatı şişirip şu anki fiyatına indirip indirim ayağına öyle mi satarlar? Kara Cuma'ları çok takip etmedim genelde böyle yaptıkları için eğer sizin tecrübeniz varsa ona göre bekleyelim.
İyi günler ürün şuan indirimde 34 bine düştü

Technopat Haberler

Geri
Yukarı