ASUS TUF A15 alınır mı?

em1rakar

Decapat
Daha fazla  

Bu bilgisayar alınır mı sizce? Lenovo Acer ve HP markasına sıcak bakmıyorum ve alacağım bilgisayarın Vatan Bilgisayar'dan olması lazım. Bütçe maksimum 42-43K.

45W ekran karı limitli ve arkadaş Vatan Bilgisayar'dan istemiş, alınmaz.
hocam tam bende şimdi ona bakıyordum, evet 45w çok garibime gitti msi markasında olması özellikle, evet fikrimi değiştirdim, doğru hocam 🙂

hocam tam bende şimdi ona bakıyordum, evet 45w çok garibime gitti msi markasında olması özellikle, evet fikrimi değiştirdim, doğru hocam 🙂
Aynen hocam cyborg ve thin serisi olan msi serileri 45w tdp değerinde geliyor alınmaz o nedenle ayrıca dediğim gibi vatanbilgisayar üzerinden olması şart ne yazık ki başka önerilerileriniz var mı attığım linkteki bilgisayar nasıl mesela

Vatan Bilgisayar'daki cihazlar asla ama asla fiyatını haketmiyor, yukarıda attığım cihaz kötü değil ama acayip pahalı. İlla Vatan'dan olacaksa bunu tercih edin başka daha iyi bir seçenek yok.
Lenovo yu bedava verseler almam sıfır bilgisayar aldım anakart arızası varmış ve kronikmiş hiç kullanmadan servise gitti 20 günün sonunda işlemi daha yeni bitti berbat bi teknik servisi var ayrıca dediğiniz doğru vatan bilgisayar aşırı pahalıya satıyor ama ne yazıkki ordan almak durumundayım

Aynen hocam cyborg ve thin serisi olan msi serileri 45w tdp değerinde geliyor alınmaz o nedenle ayrıca dediğim gibi vatanbilgisayar üzerinden olması şart ne yazık ki başka önerilerileriniz var mı attığım linkteki bilgisayar nasıl mesela
aslında genel olarak sevdim diyebilirim, mux switch de olması hoşuma gitti çünkü şuanki kullandığım laptopta yok mesela, asus markası da iyidir hocam, ekran kartı beni tereddüte düşürdü sadece onun haricinde güzel bir makina...

Fena değil gibi duruyor. 4060'ın bu laptoptaki güç kapasitesini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla hepsi 4050'lerden hızlı.
Victus 15 serisi sorunlu, alınmaz. Limitlerden ve ısınma problemlerinden geçilmiyor.

Fena değil gibi duruyor. 4060'ın bu laptoptaki güç kapasitesini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla hepsi 4050'lerden hızlı.

Evet hocam bunu görmüştüm ekran kartı 75W TDP değerinde çok aşırı bir performans farkı olmayacaktır aslında o nedenle emin olamadım benim linkini bıraktığım ASUS ve bu HP arasında kaldım biraz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı