Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu bilgisayar alınır mı sizce? Lenovo Acer ve HP markasına sıcak bakmıyorum ve alacağım bilgisayarın Vatan Bilgisayar'dan olması lazım. Bütçe maksimum 42-43K.
Lenovo LOQ 12.Nesil Core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Vatan Bilgisayar'daki cihazlar asla ama asla fiyatını haketmiyor, yukarıda attığım cihaz kötü değil ama acayip pahalı. İlla Vatan'dan olacaksa bunu tercih edin başka daha iyi bir seçenek yok.
Aynen hocam cyborg ve thin serisi olan msi serileri 45w tdp değerinde geliyor alınmaz o nedenle ayrıca dediğim gibi vatanbilgisayar üzerinden olması şart ne yazık ki başka önerilerileriniz var mı attığım linkteki bilgisayar nasıl mesela
Lenovo LOQ 12.Nesil Core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Vatan Bilgisayar'daki cihazlar asla ama asla fiyatını haketmiyor, yukarıda attığım cihaz kötü değil ama acayip pahalı. İlla Vatan'dan olacaksa bunu tercih edin başka daha iyi bir seçenek yok.
Lenovo yu bedava verseler almam sıfır bilgisayar aldım anakart arızası varmış ve kronikmiş hiç kullanmadan servise gitti 20 günün sonunda işlemi daha yeni bitti berbat bi teknik servisi var ayrıca dediğiniz doğru vatan bilgisayar aşırı pahalıya satıyor ama ne yazıkki ordan almak durumundayım
Aynen hocam cyborg ve thin serisi olan msi serileri 45w tdp değerinde geliyor alınmaz o nedenle ayrıca dediğim gibi vatanbilgisayar üzerinden olması şart ne yazık ki başka önerilerileriniz var mı attığım linkteki bilgisayar nasıl mesela
aslında genel olarak sevdim diyebilirim, mux switch de olması hoşuma gitti çünkü şuanki kullandığım laptopta yok mesela, asus markası da iyidir hocam, ekran kartı beni tereddüte düşürdü sadece onun haricinde güzel bir makina...
Evet hocam bunu görmüştüm ekran kartı 75W TDP değerinde çok aşırı bir performans farkı olmayacaktır aslında o nedenle emin olamadım benim linkini bıraktığım ASUS ve bu HP arasında kaldım biraz