ASUS TUF A15 alınır mı?

Bütçe
40bin tl
Nerede kullanacaksın, sabit masanın üzerinde kullanacak isen masaüstü toplamanı öneririm arasında iki kat FPS farkı oluyor ayrıca fiyatına göre özellikleri çok düşük benim fikrim.

Yerine buna bak. Oyun performansi farki yok tekli cekirdek performanslari ayni. Pil omru daha iyi ayriyeten.

Nerede kullanacaksın, sabit masanın üzerinde kullanacak isen masaüstü toplamanı öneririm arasında iki kat FPS farkı oluyor ayrıca fiyatına göre özellikleri çok düşük benim fikrim.

Abi sürekli gezdiğim için evde çok kalmıyorum. Masaüstü alırsam benim için masanın üstünde duran süs gibi bir şey olacak. 40k civarlarında Gaming laptop alacağım öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Hocam ne gibi sorunlar yaşadı anlatabilir misin?

Mavi ekran sorunları, güncelleme sonrası oluşan hatalar, açılış süresinin durduk yere uzaması vs. Geçen ay anakartı değiştirildi bu değişim sonrasında da güncelleme sonrası hatalar devam etti. Son durumunu bilmiyorum. Cihaza alınmaz demiyorum çünkü bu tarz sorunları ilk defa gördüm. ASUS sağlam markadır.

Mavi ekran sorunları, güncelleme sonrası oluşan hatalar, açılış süresinin durduk yere uzaması vs. Geçen ay anakartı değiştirildi bu değişim sonrasında da güncelleme sonrası hatalar devam etti. Son durumunu bilmiyorum. Cihaza alınmaz demiyorum çünkü bu tarz sorunları ilk defa gördüm. ASUS sağlam markadır.

Peki nereden alırsam benim için güvenli olur? Trendyol'da falan cihazı ilk kez aktive ettiğimizde falan sorun varsa bile iade almıyorlarmış öyle duydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı