A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #61 kazee dedi: Vallahi burada özel konuşma yok sanırım. Bir kerede birisine hediye vermek için sosyal hesap verelim dedik ban attılar. Genişletmek için tıkla... Discord vermek serbest galiba.
kazee dedi: Vallahi burada özel konuşma yok sanırım. Bir kerede birisine hediye vermek için sosyal hesap verelim dedik ban attılar. Genişletmek için tıkla... Discord vermek serbest galiba.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #62 646148 dedi: Soğutucu etki eder soğutucu kalitesine bağlı. Genişletmek için tıkla... Çok çok kaliteli olursa olabilir dogrudur.
646148 dedi: Soğutucu etki eder soğutucu kalitesine bağlı. Genişletmek için tıkla... Çok çok kaliteli olursa olabilir dogrudur.
tarloc Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #63 @kazee hocam discord adım Emir∆#8333 ekleyebilir misin discord vermek servestse öyle konuşalım
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #64 İyi geceler herkese, uzun lafın kısası Tuf eğer tekrardan 22 seviyelerine düşerse , 4060da 27.5 seviyelerine düşerse alınır.
İyi geceler herkese, uzun lafın kısası Tuf eğer tekrardan 22 seviyelerine düşerse , 4060da 27.5 seviyelerine düşerse alınır.
K kazee Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #65 İstanbul'da oturuyorsun değil mi? Ona göre konuşalım çünkü ben kargo ile filan gönderip riske giremem.
İstanbul'da oturuyorsun değil mi? Ona göre konuşalım çünkü ben kargo ile filan gönderip riske giremem.
tarloc Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #66 kazee dedi: İstanbul'da oturuyorsun değil mi? Ona göre konuşalım çünkü ben kargo ile filan gönderip riske giremem. Genişletmek için tıkla... hocam izmitteyim ben ama istanbula gelebilirim
kazee dedi: İstanbul'da oturuyorsun değil mi? Ona göre konuşalım çünkü ben kargo ile filan gönderip riske giremem. Genişletmek için tıkla... hocam izmitteyim ben ama istanbula gelebilirim
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mayıs 2023 #67 tarloc dedi: hocam izmitteyim ben Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha a1 derece yazarsanız susturma alabilirsin haberin olsun.
tarloc dedi: hocam izmitteyim ben Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha a1 derece yazarsanız susturma alabilirsin haberin olsun.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #68 @kazee hocam siz Nitro alip iade eden kisisiniz degil mi ucak motoru gibi fani var diyordunuz. TUF aldiniz onu da mi veriyonuz
@kazee hocam siz Nitro alip iade eden kisisiniz degil mi ucak motoru gibi fani var diyordunuz. TUF aldiniz onu da mi veriyonuz
tarloc Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #69 646148 dedi: Hocam biraz daha A1 derece yazarsanız susturma alabilirsin haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür uyarınız için.
646148 dedi: Hocam biraz daha A1 derece yazarsanız susturma alabilirsin haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür uyarınız için.
K kazee Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #70 tarloc dedi: Hocam izmitteyim ben ama İstanbul'a gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam, ben ürünü 25 Mayıs'ta aldım ve iadeyi yarın almaya geleceklerdi. Birkaç gün senin için bekleyebilirim ama 14 gün koşulsuz iade hakkı dolmadan işi halletmemiz lazım. Discord'tan yazacağım eve geçince. Berkant29 dedi: @kazee hocam siz Nitro alip iade eden kisisiniz degil mi ucak motoru gibi fani var diyordunuz. TUF aldiniz onu da mi veriyonuz Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende HP Omen RTX 4080 var. Kardeşim için uğraşıyordum.
tarloc dedi: Hocam izmitteyim ben ama İstanbul'a gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam, ben ürünü 25 Mayıs'ta aldım ve iadeyi yarın almaya geleceklerdi. Birkaç gün senin için bekleyebilirim ama 14 gün koşulsuz iade hakkı dolmadan işi halletmemiz lazım. Discord'tan yazacağım eve geçince. Berkant29 dedi: @kazee hocam siz Nitro alip iade eden kisisiniz degil mi ucak motoru gibi fani var diyordunuz. TUF aldiniz onu da mi veriyonuz Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende HP Omen RTX 4080 var. Kardeşim için uğraşıyordum.