ASUS TUF A15 almak hâlâ mantıklı mı?

Renault daha hızlı, BMW ise daha kaliteli. Düşünme aşamasındayım hocam fan sesi falan beni etkilemiyor FPS etkiliyor. Isınma sorunu da yok kasa kalitesi beni etkilemez. Ben 12 yıldır Lenovo kullanıyorum zaten uzun ömür açısından da sorun olacağını düşünmüyorum. Bakacağım ya artık daha karar vermedim.
Sadece Fps sizi etkiliyorsa ikisinde de aynı Gpu var, arada 3kdan fazla fark var vermeye değer mi?

@acılıgong ne varmış dostum soğutmasinda. Rezalet denecek bir sogutması yok gayet iyi bir soğutması var. Bana örnek ver mesela şunda şu sıcaklıkta olması gerekirken bu sıcaklıkta de.
İzleyebilirsin
Normal sıcaklıklar 82-88 arasıdır 90 üstü işlemcinin ömrünü baya azaltır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

marmaradayım da, işlemcinin 95 olması çok mu sıkıntılı bir durum pek bilmiyorum
Gigabyte 105 dereceleri görüyor ona kıyasla çokta kötü değil😂, ancak diğer markalar genelde 80-88 arası geziyor, bende nitro var 82-84 arası turbo boostu kapatınca 65-75 arası.

@acılıgong dostum bu videodaki adamın verileri harbiden normal degil islemci 4W cekiyor yanlislik var bak su videoya kac tane oyunun ultrasında 90'i gecmiyor bir oyun var 93 goren benim gordugum o da Horizon Zero Dawn.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O islemcinin 4W calismasi hulkun gercek olmasi ile eş deger. Yanlislik var.

@acılıgong dostum bu videodaki adamın verileri harbiden normal degil islemci 4W cekiyor yanlislik var bak su videoya kac tane oyunun ultrasında 90'i gecmiyor bir oyun var 93 goren benim gordugum o da Horizon Zero Dawn.

Ben farklı videolarda da görmüştüm, alan arkadaşımda ısındığını söylüyordu. Bu cihaz ısınıyor hocam ama zarar verecek derece de değil.

Ben farklı videolarda da görmüştüm, alan arkadaşımda ısındığını söylüyordu. Bu cihaz ısınıyor hocam ama zarar verecek derece de değil.

Hocam isiniyor da dediginiz gibi olmasi gerektigi kadar isiniyor RDR2 Ultra CP2077 ultrada gayet normal. O BF 2042'nin videosunda bir tuhaflik var GPU'da da bir tuhaflik var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı