Hocam eğer mod değiştirdiğinde ekran kartını kullanan bir program açarsanız o programı kapatmadan mod değişimine izin vermiyor. Muhtemelen bundan dolayı olabilir. Mesela Eco modda bir oyun açtınız oyunu kapatmadan standart moda geçemiyorsunuz.Merhaba, ASUS TUF A15 kullanıyorum. Armoury Crate yazılımında bir kere eco moduna geçtiğimde tekrar standarta geçemiyorum. Nasıl çözebilirim?
Garantiye gönderebilirsinizMerhaba, ASUS TUF A15 kullanıyorum. Armoury Crate yazılımında bir kere eco moduna geçtiğimde tekrar standarta geçemiyorum. Nasıl çözebilirim?
Hocam eğer mod değiştirdiğinde ekran kartını kullanan bir program açarsanız o programı kapatmadan mod değişimine izin vermiyor. Muhtemelen bundan dolayı olabilir. Mesela Eco modda bir oyun açtınız oyunu kapatmadan standart moda geçemiyorsunuz.Merhaba, ASUS TUF A15 kullanıyorum. Armoury Crate yazılımında bir kere eco moduna geçtiğimde tekrar standarta geçemiyorum. Nasıl çözebilirim?
Kusura bakmayın biraz geç olduHocam eğer mod değiştirdiğinde ekran kartını kullanan bir program açarsanız o programı kapatmadan mod değişimine izin vermiyor. Muhtemelen bundan dolayı olabilir. Mesela Eco modda bir oyun açtınız oyunu kapatmadan standart moda geçemiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.