Çözüldü ASUS TUF A15 Armoury Crate GPU modu değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blockdz

Hectopat
Merhaba, ASUS TUF A15 kullanıyorum. Armoury Crate yazılımında bir kere eco moduna geçtiğimde tekrar standarta geçemiyorum. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Merhaba, ASUS TUF A15 kullanıyorum. Armoury Crate yazılımında bir kere eco moduna geçtiğimde tekrar standarta geçemiyorum. Nasıl çözebilirim?
Hocam eğer mod değiştirdiğinde ekran kartını kullanan bir program açarsanız o programı kapatmadan mod değişimine izin vermiyor. Muhtemelen bundan dolayı olabilir. Mesela Eco modda bir oyun açtınız oyunu kapatmadan standart moda geçemiyorsunuz.
Myasus uygulaması üzerinden amd ekran kartınızı güncellemeniz lazım bende de aynı sıkıntı olmuştu.

Hocam eğer mod değiştirdiğinde ekran kartını kullanan bir program açarsanız o programı kapatmadan mod değişimine izin vermiyor. Muhtemelen bundan dolayı olabilir. Mesela Eco modda bir oyun açtınız oyunu kapatmadan standart moda geçemiyorsunuz.

Çözüm
Kusura bakmayın biraz geç oldu :D. Evet tam olarak dediğinizden dolayıymış. Yeni bir program keşfettim, otomatik harici ekran kartını kullanan programı kapayıp geçiyor. Ayrıca asusun programından daha sade ve kullanışlı. İsmi Ghelper.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı