Çözüldü ASUS TUF A15 BIOS ekranında şarjı hemen bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fabiasry

Centipat
Daha fazla  
Bugün İnternet üzerinden aldığım ASUS TUF A15 laptopa daha Windows yükleyemedim. BIOS ekranında 50 dakika da %100 şarj bitiyor ve fan yüksek çalışıyor. Bu doğal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bios’ta cihaz yüksek fanda çalışıyor bu normal. Ama neden Bios’ta 1 saat durma ihtiyacı hissettiniz ki? Cihaz büyük ihtimal freedos ve flaş bellek ile işletim sistemi yükleyeceksiniz. Direkt flaşı takınca otomatik flaş üzerinden yönlendiriyor sizi veya boot menü karşınıza geliyor ordan flaş belleği seçip devam ediyorsunuz. O kadar uzun kalmanız anlamsız yani.
Bios’ta cihaz yüksek fanda çalışıyor bu normal. Ama neden Bios’ta 1 saat durma ihtiyacı hissettiniz ki? Cihaz büyük ihtimal freedos ve flaş bellek ile işletim sistemi yükleyeceksiniz. Direkt flaşı takınca otomatik flaş üzerinden yönlendiriyor sizi veya boot menü karşınıza geliyor ordan flaş belleği seçip devam ediyorsunuz. O kadar uzun kalmanız anlamsız yani.

Çözüm
BIOS'ta cihaz yüksek fanda çalışıyor bu normal. Ama neden BIOS'ta 1 saat durma ihtiyacı hissettiniz ki? Cihaz büyük ihtimal FreeDOS ve flash bellek ile işletim sistemi yükleyeceksiniz. Direkt flaşı takınca otomatik flash üzerinden yönlendiriyor sizi veya boot menü karşınıza geliyor oradan flash belleği seçip devam ediyorsunuz. O kadar uzun kalmanız anlamsız yani.

Şarjın çabuk gittiği dikkatimi çekti test etmek istedim PC de sorun var mı diye Windows'u daha yükleyemedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı