Lian Li Hydroshift 360 AiO vs Arctic Liquid Freezer III Pro 360

theunity

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Wraith Prism) + MSI B550M PRO-VDH DDR4 + Zotac Gaming RTX3070 Ti AMP HOLOBLACK + XPG D35G 32GB 3200MHz CL16 + Delta 750W Gold Full Modüler Power Supply + Gamepower Warcry Pulse +WD Blue 1TB HDD + Kingston 500GB M.2SSD + Gamepower 144Hz 1ms + Epomaker X Aula F75 + HyperX Pulsefire Haste 2 + HyperX Cloud 2 Core Wirelless + HyperX DuoCast
Arkadaşlar selamlar, sıvı soğutma alacağım kesin olarak ama baktığım zamanda Arctic performans olarak bayağı iyi gözüküyor. Lian Li ürünü de biraz altında kalıyor fakat çok kararsız kaldım. Arctic'in arbg olan modeline bakıyorum 6500TL Lian Li hydroshiftte 11bin civarına var. LCD ekranlı modeller daha çok hoşuma gidiyor karasız kaldım sizce hangisini almalıyım ya da bu paralara başka performanslı bir şey var mı? Belirtirseniz sevinirim.

Yani arctic üzerine performans veren sıvı soğutma yok. Çok dandik bir şey almadığınız sürece çok fazla bir fark yaşamazsınız, 360mm sıvı soğutma ortalama bir ürün zaten her türlü serin serin çalıştıracak. Biraz size kalmış. Thermalright ürünlerine bakabilirsiniz gözünüze hoş gelirse soğutmaları da bayağı iyidir. Gidip 9-10 bin vermeyin bence 3 4 derece için.

Yani arctic üzerine performans veren sıvı soğutma yok. Çok dandik bir şey almadığınız sürece çok fazla bir fark yaşamazsınız, 360mm sıvı soğutma ortalama bir ürün zaten her türlü serin serin çalıştıracak. Biraz size kalmış. Thermalright ürünlerine bakabilirsiniz gözünüze hoş gelirse soğutmaları da bayağı iyidir. Gidip 9-10 bin vermeyin bence 3 4 derece için.
Alırken böyle tam marka almak istediğim için birde uzun süre başımı ağrıtmadan kullanabileceğim ürünlere bakıyorum 3 4 derece için bir sürü para vermek saçma olur o konuda katılıyorum size teşekkürler.

Corsair Nautilus 360 bulursanız o da iyidir. Ayrıca ikisinden de ucuz.
Baktım onada hocam teşekkür ederim

Hangi işlemci için alıyorsun. O paralara çıkmana hiç gerek yok soğutucu için.
önümüzdeki 2 3 ay içeresinde R7 7800x3D alıp ddr5 sisteme geçeceğim. Şuan ki sistemimde bi kaç ay kullanayım diyorum o yüzden bakıyorum karar verip direk alacağım.

Performans odaklıysanız Arctic. Estetik odaklıysanız Lian Li.

Açıkçası ikisini de istiyorum akvaryum kasa var çünkü hem estetik hem de performans lazım.

Alırken böyle tam marka almak istediğim için bir de uzun süre başımı ağrıtmadan kullanabileceğim ürünlere bakıyorum 3 4 derece için bir sürü para vermek saçma olur o konuda katılıyorum size teşekkürler.

Baktım ona da hocam teşekkür ederim.

Önümüzdeki 2 3 ay içeresinde R7 7800x3D alıp DDR5 sisteme geçeceğim. Şu anki sistemimde birkaç ay kullanayım diyorum o yüzden bakıyorum karar verip direk alacağım.

Açıkçası ikisini de istiyorum akvaryum kasa var çünkü hem estetik hem de performans lazım.

Aqua Elite V3 alabilirsin her anlamda fazlasıyla yeterli olur.

Corsair Nautilus 360 RS alıp kalan parayla da 7800x3D'yi 9800x3D yapın. Nautilus RS, Arctic LF3 Pro ile performans olarak aynı yani 70 üstü görmezsin 7800x3D ya da 9800x3D de. Sıvı sogutmalarda ekran AMOLED olmadigi surece cirkin duruyor bana göre hele hele ortam karanliksa ama tercih sizin tabii. Ayrica kasaniz ne bilmiyorum ama Arctic'de montaj sorunu yasama ihtimaliniz olabilir malum kalın bir radyatörü var her kasaya uyacak diye bi şartı yok.Dedigim gibi bunu alıp islemcinizi 9800 yapin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı