ASUS TUF A15 boşta 93 derece oluyor

AdemFerr

Centipat
Katılım
30 Ocak 2023
Mesajlar
291
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS TUF A15 laptop Google'da veya oyun oynarken hep 93 derece. Google açıkken ısınmıyor ama 93 gösteriyor. Oyun oynarken de 93 ama ısınıyor. Ayrıca oyunlar kasmaya başladı. Niye olabilir?
 
En çok o kullanıyor 0.3 ile direkt Armoury Crate yazıyor sıcaklık da 93.

Sistem boştayken hiçbir uygulama açık değilken CPU kullanımınız nasıl? Arka plan uygulamaları bölümünde Armoury Crate user session diye bir şey yüksek CPU kullanıyor mu? (%0.3 gibi düşük değerler değil %20'lerden bahsediyorum)

ASUS'un son Armoury Crate güncellemesinden sonra oluşan bir hatada sistem boştayken %30-40'lara dayanan CPU kullanımı söz konusu oluyor. Dediğim gibi arka plan uygulamalarında Armoury Crate user session adında bir işlem %20 civarı CPU kullanıyorsa durum normal herkes yaşıyor. Hele ki laptop kullanıcıları 100 derecelere ulaşıyor ve fanlar boştayken bile deliriyor. Ama eğer öyle bir durum yoksa kesinlikle servise gönderin hiç normal değil.

Yaşadığınız sorun Armoury Crate user session sorunu ise bu konuda çözümü anlatılıyor ASUS kullanıcısı olarak ben bu şekilde çözdüm. Son sayfalarda arkadaş bir reddit linki paylaşmış orada herşey harfiyen anlatılıyor.

Link: Armoury Crate user sessions yüksek CPU kullanımı
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı