ASUS TUF A15 çok sıcak çalışıyor

25 watt sınırı koydum fakat bazen dengeli modda oynarken bir kaç dakika 25w ve altında çalışıyor daha sonra watt ve sıcaklık artıyor. Turbo modda da fan sesi çok rahatsız ettiği için onu açmıyorum. Dengeli modda watt değerinin altında çalışmasını nasıl sağlayabilirim?

İşlemci limiti Turbo modda çalışır hocam. Dengelide kullanırsan otomatikman limiti kaldırıyor. Turbo modda kullan 75-76 derece civarında oynarsın ve fan seside makul seviyede olur.

İşlemci limiti Turbo modda çalışır hocam. Dengelide kullanırsan otomatikman limiti kaldırıyor. Turbo modda kullan 75-76 derece civarında oynarsın ve fan seside makul seviyede olur.

Dengelide 3000 RPM sesine alıştım Turbo'da 5000 RPM'e kadar çıkınca değişik geliyor nedense. Teşekkürler yine de.

İyi günler hocam. Aynı sıkıntılar bende de mevcut ASUS TUF F15 i7 12650H-RTX 3060 cihazımda. G-Helper kullanmaya başladım bariz fark var gerçekten. Fakat şu watt kısıtlama olayı gerçekleşmiyor bir türlü. 25 watt gücüne kisitliyorum ama 30 40 hatta 50 wattlara kadar çıkıyor bunu Turbo modda yapıyorum üstelik. Çözümü var mıdır? Teşekkürler.

G-Helper'de sıcaklık limitlemede var onu da dene hocam. 80 derece sınır koy.

Hocam bende aynı cihazın 4060'li versiyonunu almak istiyorum memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…