Çözüldü ASUS TUF A15 ekran kartı kod 43 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gglagise

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7735HS RTX 4050 Ddr5 16 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Dostlar merhaba eylül ayında ASUS TUF A15 laptop satın aldım. Cihaza RAM takviyesini kendim yaptım yaklaşık 8 GB RAM ekledim. Her şey gayet güzeldi ta ki bugüne kadar. Arkadaşlarla Grand Theft Auto V oynuyordum laptopum monitöre bağlı. Oyunu oynarken bir anda ekran dondu garip mavi pixeller çıktı ve donup kaldı. Bende mecbur olarak manuel kapat aç yapmak zorunda kaldım fakat cihazı açtığımda ekran kartım kod 43 hatası veriyordu ne yaptıysam geçiremedim. Garantiye yollasam kullanıcı hatası falan derler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile kaldır ekran kartını sonra sürücüyü tekrar yükle. Yüksek ihtimal sorun çözülmez. Çözülmeszse servise yolla anakartı değiştirsinler.

Her şeyi denedim olmadı. Garantiye yollayacağım kullanıcı hatası falan demezler değil mi?

Hocam MyASUS'tan Update'lere baktım VBIOS var ama yükleyemiyor sürekli fail oluyor ekran kartı BIOS'u. DDU ile sürücüleri kaldırıp kurunca Ekran kartı geliyor ama restart atınca yine kod 43 oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı